Ce a declarat Dan Bittman despre fosta soție, după 25 de ani de iubire „Este femeia…”

Publicat: 25/12/2020 | 20:07

Dan Bittman a vorbit despre fosta soție cu care a conviețuit 25 de ani și cu care are trei băieți. Artistul și Liliana Ștefan s-au despărțit anul acesta.

Cântărețul a răspuns la mai multe întrebări legate de viața lui amoroasă într-un interviu cu Denise Rifai.

„De căsătorit nu ne-am propus niciodată să ne căsătorim. Ne-am și întrebat ce facem, ne putem despărți mâine, ne mai vedem pe stradă o dată și ne dăm bună ziua și asta a fost toată relația noastră. Dacă relația noastră nu merge într-o direcție comună”, a declarat cântărețul la Kanal D.

Dan Bittman a mărturisit că, deși băieții stau cu mama lor, ei îl vizitează des pe tatăl lor.

Mai mult decât atât, artistul a spus că se simte vinovat pentru despărțirea de mama copiilor lui.

„A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat. Nu vorbesc cu plăcere despre această despărțire, pentru că este și mama copiilor mei.

Este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna. Aici recunosc că 100% sunt eu de vină”, a completat Dan Bittman, potrivit viva.ro.

CITEȘTE ȘI: Dan Bittman a plâns în direct, la TV. Cum și-a motivat artistul reacția: „Știu pentru că sunt părinte, atunci nu știam”

Mesajul Lilianei Ștefan după despărțire

„Dragi prieteni (și urmăritori), vreau să scriu azi despre pasiune. Din păcate, Covid ne-a stricat planurile multora dintre noi. Nu m-a ocolit nici pe mine, iar proiectele artistice pentru copii la care am lucrat enorm cu pasiune eu și colegii mei au trebuit să fie puse pe hold o vreme. Probabil că atunci când va fi posibil vom reveni.

De aceea am folosit ultimele 12 luni pentru a consolida și șlefui alte resurse personale și activități pe care le-am lăsat deoparte, sperând să vină și vremea lor cândva. Timpul nu a mai avut răbdare, așa că din nou am urmat pasiunea. Cei care mă cunosc personal îndeaproape m-au sprijinit și încurajat, așa că iată jurnalul de bord: 1. din toamna aceasta sunt boboc anul I la Psihologie și 2. am reușit să-mi obțin diplomele necesare ca terapeut în terapii complementare”, anunța Liliana Ștefan.