Ce a apărut pe cer deasupra Sfântului Mormânt din Ierusalim și ce sunete ciudate s-au auzit, în plină pandemie mondială

Publicat: 01/04/2020 | 09:10

Sunt vremuri de maximă durere și încercare medicală, iar oamenii din întreaga lume afectată de COVID-19 îndreaptă ș privirile către cer. Mulți sunt de părere că numai o minune mai poate salva planeta, iar de aici și până la ”semne cerești” nu mai este decât un pas. Totuși, medicii sunt în prima linie și fac eforturi disperate pentru a vindeca pacienții infectați cu noul coronavirus, chiar dacă această luptă este câștigată, de multe ori, de ”ucigașul nevăzut”.

Deasupra Sfântului Mormânt din Ierusalim s-au întâmplat unele evenimente pe care cei care au văzut imaginile le-au descris drept apocaliptice, iar alții au considerat că nu trebuie să exagerăm, cu atât mai mult cu cât panica și teoriile conspirației nu fac casă bună cu lupta reală împotriva COVID-19 și cu responsabilizarea permanentă. Dar distanțarea socială ține oamenii în case, iar atunci – pe fondul știrilor nefaste care vin dinspre toate punctele cardinale – apar și astfel de situații.

Un fenoment atmosferic ”ciudat” și-a făcut apariția deasupra Sfântului Mormânt, un nor în care cei care au fost spectatori l-au interpretat în funcție de starea ficăruia din acel moment, de credință sau de teama pentru viitorul apropiat.

(CITEȘTE ȘI: LOCUL DIN RUSIA UNDE CORONAVIRUSUL AR PUTEA UCIDE SUTE DE MII DE OAMENI ÎN CÂTEVA ZILE. AVERTISMENT AMNESTY: „VA FI DEVASTATOR”)

"La Ierusalim după ce s-a închis Mormântul Sfânt, sunetele nu sunt făcute de nimeni se aud din cer."TEXT PRELUAT

Publicată de Parohia Poiana Campina pe Sâmbătă, 28 martie 2020

”Cu toții suntem disperați și nervoși…”

Iar internauții au reacționat, firește: ”Trebuie să fim mai buni și să încercăm să nu mai luăm în rîs semnele astea doar că le vedem pe internet dar o să le vedem si in realitate abia atunci va fi jale”, ”Trebuie să avem discernământ! Dumnezeu nu va veni acum pe norii cerului… Acum este începutul durerilor… Înșelătoriile lui antihrist”, ”E adevarat ca sfarsitul e aproape si primele semne se arata în holograme, adica satan în chip de Isus sau Maica Domnului. asa se pacalesc oamenii si l venereaza si îngenuncheaza în fata lui satan, deci fiti atenti, aceste semne pe cer sunt holograme care pacalesc mintea omului, nu mai credeti an ele”, ”Imi pare zgomotul facut pe stadion la un meci.

(VEZI ȘI AICI: PROBLEME PENTRU DOUĂ SPITALE IMPORTANTE DIN CAPITALĂ. 14 DE CADRE MEDICALE, INFECTATE CU NOUL CORONAVIRUS)