Ce a apărut la poarta lui Sergiu, tăticul călăreț? Un bolid tronează în mijlocul drumului

Publicat: 12/04/2021 | 15:31

Sergiu Ion Ciobotariu, tăticul călăreț din Iași, care în urmă cu un an a impresionat pe toată lumea, a ajuns din nou la sapă de lemn. Acum, s-a întors în baraca în care locuia înainte, iar casa pe care a primit-o a fost ocupată de alte persoane. Mai mult, în fața porții tronează un bolid.

În urmă cu un an tânărul care s-a dus călare la maternitate ca să își vadă soția și copilul nou-născut, pentru că nu avea bani să meargă cu mijloacele de transport a ajuns la inimile multor oameni. Cătălin Moroșanu a fost foarte impresionat de povestea bărbatului și a reușit atunci să strângă 37.000 de euro, bani din care i-a cumpărat o casă lui Sergiu. (CITEȘTE ȘI: SERGIU, TĂTICUL CĂLĂREȚ, ȘI-A VÂNDUT CASA CUMPĂRATĂ DIN DONAȚII CU AJUTORUL LUI CĂTĂLIN MOROȘANU)

Deși  cu ajutorul oamenilor a reușit să se pună pe un drum bun, la un an distanță, Sergiu a revenit la vechile obiceiuri. În fața casei care a fost cumpărată pentru „tăticul călăreț” este acum un bolid, un BMW X6, iar vecinii spui că locuința este ocupată de niște interlopi, iar Sergiu nu mai stă acolo de câteva luni bune.

„A fost vândută casa, nu mai stă Sergiu aici. Am înțeles că ar fi vorba despre niște interlopi care s-au mutat aici. Nu știm prea multe, pentru că evităm să interacționăm cu ei. Înainte să plece de aici, Sergiu dădea petreceri, era plină curtea… În fine, nici nu vreau să-mi aduc aminte”, a spus un locuitor din zonă, potrivit biz.ro.

Tăticul călăreț s-a întors la vechile obiceiuri

Se pare că Sergiu a dat cu piciorul la tot și s-a întors la vechile obiceiuri. Nu a știu să gestioneze tot ajutorul primit, s-a întors în baraca în care locuia înainte, iar casa a dat-o spre închiriere. (VEZI ȘI: APROPIAȚII LUI CĂTĂLIN MOROȘANU, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE SERGIU, “TĂTICUL CĂLĂREȚ”, A VÂNDUT CASA PRIMITĂ CA DONAȚIE DE LA SPORTIV: “SUNTEM ȘOCAȚI!”)

Cătălin Moroșanu, în momentul în care Sergiu și soția lui au semnat actele de vânzare-cumpărare, au pus în contract o clauză care spunea că imobilul nu poate fi înstrăinat timp de 5 ani. Însă, se pare că Sergiu a găsit o portiță și a făcut un contract de închiriere cu cel care stă acum în casă, până când locuința va putea fi cumpărată, potrivit biz.ro.