Ce a apărut la locul accidentului provocat de Mario Iorgulescu. Imagini sfâșietoare

Publicat: 13/01/2020 | 23:33

Patru luni au trecut de la înfiorătorul accident de pe Șoseaua Chitilei, când bolidul Aston Martin condus de Mario Iorgulescu a intrat pe contrasens și a izbit, frontal, un Audi. Cele două mașini s-au făcut praf, dar fiul șefului LPF a scăpat cu viață. Nu și celălalt șofer. Dani Vicol a decedat la scurt timp după impact. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de ultimă oră de la locul tragediei.

Impact devastator pe Șoseaua Chitilei, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 7/8 septembrie 2019! Două mașini de clasă s-au izbit frontal: unul dintre șoferi a murit la câteva secunde după accident, celălalt a ajuns în comă la spital și nici astăzi, la patru luni de atunci, nu și-a revenit. Mario Iorgulescu, fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal, era cel care a greșit în trafic și a curmat viața unui tânăr de 24 de ani, Dani Vicol. Conducea cu viteză excesivă bolidul Aston Martin, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și s-a lovit frontal de Audi. Dani a fost aruncat prin parbriz câteva zeci de metri. A murit imediat. Mario a rămas încarcerat, fără cunoștință, fiind scos de acolo de primul șofer care a ajuns la locul impactului. (CITEȘTE ȘI: VĂDUVA LUI DANI VICOL, DECLARAȚII ȘOCANTE DESPRE MARIO IORGULESCU)

Locul unde Dani Vicol a murit, după accidentul din luna septembrie a anului trecut

Poze cu Dani Vicol la locul tragediei

Patru luni s-au scurs de atunci. Dani Vicol a lăsat în urmă o logodnică îndurerată și doi copii, Mario Iorgulescu încearcă să își revină, pe un pat de spital din Italia. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă imagini sfâșietoare de la locul tragediei. Stâlpul de la marginea șoselei îți fură ochii, când treci pe acolo. Familia lui Dani, dar și prietenii care nu l-au uitat pe tânăr, s-au recules la locul nenorocirii: pe stâlp au lipit poze cu Dani Vicol, la baza lui au pus candele unde au aprins lumânări, câteva lămpi electrice, care se aprind noaptea, dar și o coroană din crenguțe de brad. Se pot observa și bucăți de ciment cu urmele mașinii care a fost proiectată în ele. (NU RATA: AVOCATUL LUI MARIO IORGULESCU FACE PRECIZĂRI! CE SPUNE DE TRANSFERUL FIULUI ȘEFULUI LPF ÎN ITALIA)

Pe bucățile de beton de la baza stâlpului se pot observa urmele mașinii care a fost proiectată după impact

Mărturia terifiantă a șoferului care a ajuns primul la locul accidentului

Bărbatul care a ajuns primul la locul tragediei a fost șocat. Avea să povestească, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, ce a găsit și ce a făcut imediat după ce a coborât din mașină. Văzuse scena îngrozitoare, fiind în spatele mașinii lui Dani Vicol. ”Accidentul s-a produs în fața mea. Eu mă aflam cu mașina în spatele băiatului cu Audi. L-am văzut cum a zburat din mașină. A fost aruncat aproximativ 20 de metri. Victima din Audi a apucat să mai clipească o dată. Era întins pe jos cu picioarele rupte. Nu pot să descriu ce am văzut, a fost horror. M-am dus la el și i-am zis «dacă trăiești și mă auzi, te rog să clipești!» A apucat să mai clipească o dată și… gata!  (VEZI AICI: JUDECĂTORII SE INTERESEAZĂ ÎN STRĂINĂTATE DE STAREA LUI MARIO IORGULESCU! INSTANȚA A STABILIT SĂ…)

M-am dus către cealaltă mașină. L-am scos din mașină pe Mario ca să nu ardă de viu. Repeta continuu că îl doare. Cred că din cauza centurii și-a fracturat cutia toracică. Am făcut rost de o sticlă și i-am dat lui Mario apă, apoi au venit și ajutoarele”, a dezvăluit martorul accidentului.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)