Ce a apărut în fața casei în care Alex Bodi va face arest la domiciliu. S-au impus condiții speciale pentru milionarul din Mediaș

Publicat: 21/12/2020 | 20:46

Alex Bodi a scăpat de închisoare, așa că a fost plasat în arest la domiciliu. Pentru fostul soț al Biancăi Drăgușanu au fost puse în mișcare măsuri speciale, la revenirea din spatele gratiilor.

Alex Bodi are parte de lux și opulență chiar și după ce a scăpat din spatele gratiilor. Pentru că urmează să fie plasat în arest la domiciliu, fostul soț al Biancăi Drăgușanu se va bucura de condiții de lux și opulență, la care alte persoane care au trecut prin arest nici nu pot să viseze.

Mai exact, Alex Bodi va fi plasat în arest la domiciliu într-o casă din Ilfov, foarte aproape de Capitală. Locuința valorează nici mai mult, nici mai puțin de 1 milion de euro. Mai mult, în momentul în care acesta a ajuns la locația cu pricina, în fața casei au apărut două mașini de lux, pe care afaceristul din Mediaș le va avea puse la dispoziție, notează impact.ro.

Daria Radionova și Alex Bodi au împodobit primul lor brad de Crăciun

Se pare că sunt șanse ca cei doi parteneri să nu petreacă acest Crăciun împreună, potrivit afirmațiilor făcute de Daria Radionova într-o postare pe Instagram Stories zilele trecute; ea a explicat că trebuie să rezolve unele lucruri peste hotare – “Crăciunul nu-l fac în România, nici măcar la Londra. Voi fi plecată cu munca și voi călători câteva zile. Sper să pot petrece de Revelion cu cei iubiți, dar de Crăciun sigur nu”. Dar, cine știe… miracolele se înmulțesc în această perioadă a anului, iar ea va putea să fie în brațele bărbatului iubit în ziua în care este sărbătorită Nașterea Lui Iisus.

Alex Bodi și Daria Raddionova au împodobit bradul

Alex Bodi și iubita sa au demarat operațiunea “împodobirea bradului” – pe prima filmare realizată la scurt timp după ce au umplut livingul de decorațiuni, vedeta a notat următoarea mărturisire: “Christmas preparations (n.r.: pregătiri de Crăciun)”. Într-o altă înregistrare, în timp ce focoasa șatenă folosește un spray special pentru bradul natural, în cadru apare mânuța unui copil care ar putea fi a uneia dintre fiicele milionarului sau… erau în vizită prieteni care au moștenitori.