Ce a ajuns să facă Dorian Popa în timpul pandemiei de coronavirus. Imagini incredibile. Doar 1 % din oamenii din București fac asta în timpul situației se urgență

Publicat: 19/03/2020 | 12:43

După ce în urmă cu doar câteva zile spunea că pe vlogul său că toată pandemia de coronavirus este de fapt o mare conspirație, Dorian Popa a reușit să iasă din nou în evidență.

Artistul a publicat în mediul online un filmuleț filmat în parcarea unui mall bucureștean. Pe înregistrarea video Dorian Popa își exprimă mirarea atunci când vede cât este de goală parcarea centrului comercial.

A fost acuzat că răspândește informații false

În ceea ce privește conspirațiile, Dorian Popa vorbea despre al Treilea Război Mondial și scenarii anti chineze. Clipul a generat controverse și chiar o reacție din partea a unui alt producător de conținut video de pe net, este vorba de Marian Ionescu, zis și Mariciu. Iată ce explicații a dat artistul.

”Eu nu apucasem să văd videoclipul, echipa mea de PR s-a ocupat de clame, întrucât am înțeles că era un videoclip în care dânsul încerca ușor-ușor să-mi atace inteligența, să mă jognească, lucruri pe care le-au mai făcut și alții, însă echipa mea de PR a considerat că dacă voia să facă acest lucru, putea să o facă și fără să-mi ia materialul mie”, a declarat Dorian Popa.

În ceea ce privește acuzațiile de răspândire a informațiilor false, acesta se apără vehement „Hâtz cu teoria conspirației și Hâtz cu bazaconii și cu filme care au fost născocite de creativitatea mea”. Acesta spune că este pură ficțiune ceea ce a spus pe vlog și nicidecum nu a făcut-o cu gândul de a influența.

Vezi video AICI