Ce a ajuns să facă Diana Constantin pentru a se întreține. Cu ce se ocupă acum fosta concurentă de la “Insula Iubirii”

Publicat: 12/06/2020 | 11:20

Diana Constantin a devenit cunoscută după ce a participat la show-ul de televiziune “Insula Iubirii”. Între timp a ajuns să facă videochat pentru a se întreține.

Citește și: Sex la Insula Iubirii! Cele mai fierbinți scene din sezoanele trecute | Video interzis minorilor

Potrivit wowbiz.ro, Diana Constantin se dezbracă în fața camerei de filmat pentru bani. După terminarea emisiunii la care a fost concurentă, bruneta nu și-a găsit vreun post la vreo televiziune din România, astfel că videochatul a reprezentat pentru ea singura soluție de a se întreține.

Diana Constantin, scene de sex la “Insula Iubirii”

Diana Constantin a participat prima dată la “Temptation Island – Insula Iubirii” alături de Ben, pe numele din buletin Pollak Bohus. Ea s-a despărțit de controversatul afacerist pentru ispita Andy cu care a întreținut relații intime în timpul filmărilor din Thailanda. În cadrul sezonului trecul de la “Insula Iubirii”, bruneta s-a înscris alături de Aurel Deacanu, un fost concurent al show-ului prezentat de Radu Vâlcan.

Citește și: Diana de la Insula Iubirii a fost abandonată la naștere, iar ce a aflat la naștere i-a dat lumea peste cap brunetei fatale de la Antena 1

Cei doi s-au despărțit și, pe durata filmărilor, ea a format cuplu cu George, dar își declara sentimentele pentru Andy.