Ce a ajuns să facă, de fapt, Jador de la Puterea Dragostei după o săptămână de carantină

Publicat: 02/04/2020 | 14:18

Jador a devenit cunoscut publicului larg după ce a participat la emisiunea „Puterea Dragostei”. Artistul a fost prezent în ambele sezoane el emisiunii și a fost preferatul publicului de fiecare dată. Deși era în căutarea unei partenere de viață, Jador nu a reușit să o găsească pe aleasa lui în casa „Puterea Dragostei”.

În urma participării la emisiunea de la Kanal D, Jador a câștigat o mulțime de fani, iar cariera lui muzicală a început să înflorească. Fiecare piesă pe care a scos-o a ajuns în trending pe YouTube și a fost fredonată de toți fanii. (CITEȘTE ȘI:  JADOR A LUAT-O RAZNA, DUPĂ CE VULPIŢA L-A ÎNTRECUT CU PIESA EI! „BĂ, MOR! NU M-A LUAT SALAM…”)

Recent, Jador a dat lovitura cu piesa „Dau moda”, pe care a scos-o în colaborare cu Lino Golden și echipa de la Golden Boy Society. Melodia a stat zile bune în trending și a adunat un număr uriaș de vizualizări, peste 24 de milioane. (VEZI ȘI: CUM A APĂRUT COLABORAREA DINTRE JADOR ȘI LINO GOLDEN, CARE RUPE YOUTUBE-UL ÎN DOUĂ. ALEX VELEA EXPLICĂ TOT: „ÎNTR-O ORĂ AM AVUT O MANEA”)

De când a început epidemia de coronavirus, Jador s-a retras ca și celelalte vedete în autoizolare. Se pare că artistul a ales să își petreacă timpul alături de mama s-a într-un sat de lângă Bacău. Jador nu se plictisește în casa, este activ pe rețelele de socializare, unde postează zilnic și își ține fanii la curent cu ce se mai întâmplă în viața lui.

Chiar dacă nu și-a găsit marea iubirea în cadrul emisiunii „Puterea Dragostei”, Jador a avut anumite simpatii și relații cu unele concurente. Cum timpul în izolare trece greu, artistul mai urmărește din când în când  episoade cu el din cadrul emisiunii și își amintește cu nostalgie de fetele ce l-au marcat.

@teamjador##foryoupage ##jador ##simina ##putereadragostei

♬ sunet original – teamjador

Jador, amendat cu o sumă mare, în trafic

Artistul s-a ales cu o amendă colosală, în trafic, pentru că a ignorat noile reguli de circulație, impuse din cauza epidemie de coronavirus.  Celebrul manelist a postat pe contul de TikTok întreaga pățanie, el a fost amendat cu 3.000 de lei.

„M-am dat cocoș și m-a oprit Poliția. Am luat amendă. Cel mai frumos cadou din partea Poliției Române, vă mulțumesc frumos, domnilor polițiști! Amendă 3.000 de lei. Chiar nu era nevoie, dar asta e” a spus JADOR, cu zâmbetul pe buze.