Ce a ajuns să facă acum Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini care a câștigat Românii au Talent, de pe Pro TV în 2017

Publicat: 17/03/2020 | 10:15

Lorelai Moșneguțu, tânăra care se impunea în finala Românii au Talent în 2017, s-a transformat foarte mult în ultimii ani. Cu banii pe care i-a câștigat atunci și-a cumpărat un apartament, iar cariera ei muzicală începe să înflorească.

În urmă cu mai puțin de un an, aolescenta a fost invitată în America la aniversarea a 25 de ani a Challenged Athletes Foundation. „Dragii mei, am fost invitată în aprilie în San Diego (California) cu ocazia aniversării a 25 de ani a fundației Challenged Athletes Foundation!

Mulțumesc din suflet domnului director Jeffrey Essakow pentru această superbă invitație! Va mărturisesc că a fost o experiență inedită într-un colț de rai cu oameni onești, minunați și super fericiți, o fericire molipsitoare, pe care am trăit-o la maxim!

Felicitări tuturor pentru astfel de evenimente! Demonstrați că vă păsa de persoane speciale ca noi! Fiți binecuvântați cu toții, care sprijiniți această fundație C.A.F.! ?❤????????❤”, a scris adolescenta în mediul online.

Lorelai are acum 17 ani. În 2018 a terminat școala gimazială și a primit premiul I, a avut media cea mai mare. Ea continuă să apară la emisiuni TV.