Ce a aflat un bărbat la doar două zile după căsătorie despre soția lui? A fost șocat și a mers imediat la Poliție

Publicat: 11/06/2020 | 18:25

Un bărbat de 31 e ani, din Indonezia a avut parte de șocul vieții lui. La doar două zile după ce s-a căsătorit a aflat ce secret teribil ascundea, de fapt, soția lui. Imediat ce și-a revenit din șoc a mers la poliție și a denunțat-o.

Muh, tânărul soț a cunoscut-o pe Mita pe Facebook cu o lună înainte de nuntă. Cei doi s-au cunoscut online și după o perioadă au decis să se întâlnească în realitate. Prima întâlnire a fost la cafea, iar bărbatul de 31 de ani s-a îndrăgostit de loc, așa că după câteva săptămâni a sunat-o și a implorat-o să se căsătorească cu el.

Spre bucuria bărbatului frumoasa din online a acceptat și planurile de nuntă au fost făcute. Mai mult potrivit tradiției din Indonezia, părinții bărbatului au vizitat-o pe viitoarea mireasă și i-au oferit o zestrea în valoare de 1.500 de dolari. (CITEȘTE ȘI: CAZ ȘOCANT LA O ȘCOALĂ DIN SLOVACIA! UN FOST ELEV A ATACAT CINCI PERSOANE, INCLUSIV COPII, ȘI L-A UCIS PE DIRECTORUL ADJUNCT)

Așa că după ce toate aranjamentele au fost făcut, pe data de 2 iunie, Muh și Mita s-au căsătorit la Starea Civilă din Kediri, din provincia Java de Est. În ziua nunții, tânăra de 25 de ani avea fața acoperită de un văl și nu a trezit suspiciuni nimănui. Potrivit presei locale, la ceremonia de nuntă au participat mai mulți lideri religioși din regiune care au binecuvântat proaspătul cuplu.

Surpriza din noaptea nunții

Ca orice cuplu proaspăt căsătorit, Muh și Mita au avut parte de noaptea nunții. Muh a fost primit în patul soției sale și a avut parte de o mare surpriză. Deși a avut suspiciuni din prima noapte, a ignorat și a pus totul pe seama emoțiilor. Însă același lucru s-a întâmplat și în următoarele două nopți, iar bărbatul a devenit bănuitor. (VEZI ȘI: ABIA ACUM S-A AFLAT! CU CINE ERA COSTIN MĂRCULESCU ÎN CASĂ, CÂND A MURIT. VIDEO)

Așa că a început să facă anumite cercetări legate de trecutul soției sale și a fost uluit de ce a descoperit. Se pare că Mita era de fapt Adi, un bărbat. Așa că tânărul Muh a făcut următorul drum la poliție, unde și-a denunțat „soția” pentru înșelăciune. Poliția a arestat-o ​​pe „femeia” de 25 de ani, iar căsătoria celor doi a fost anulată pe loc.