Cazul incredibil al unei femei de 100 de ani, care s-a vindecat de COVID-19. Medicilor nu le-a venit să creadă!

Publicat: 02/06/2020 | 07:34

În plină pandemie am putea spune că, uneori, minunile chiar există. O femeie de 100 de ani din Indonezia a reușit să se vindece de noul coronavirus și, după o lună de spitalizare, a revenit acasă. Cazul ei i-a impresionat chiar și pe medici!

O femeie de 100 de ani din Indonezia a reușit să impresioneze pe deplin medicii! După 3 săptămâni petrecute în spitalul din Surabaya, al doilea oraş ca mărime din Indonezia, Kamtim, s-a întors acasă și se simte extrem de bine.

NU RATA – UN ANGAJAT AL UNEI ȘCOLI GIMNAZIALE DIN IAȘI A FOST INFECTAT CU NOUL CORONAVIRUS. MĂSURILE LUATE PENTRU PROTECȚIA ELEVILOR

Guvernatorul regiunii Java de Est, Khofifah Indar Parawansa a făcut publică povestea lui Kamtim din dorința de a le ridica moralul persoanelor în vârstă și de a le demonstra acestora că se poate vindeca de noul coronavirus chiar și persoanele cu vârste mai înaintate.

„Sper că vindecarea ei îi va motiva pe vârstnici în timpul acestei pandemii”, a subliniat el.
„În fiecare zi, le-am solicitat infirmierilor noutăţi şi mi-au spus că este foarte puternică şi foarte disciplinată în ceea ce priveşte urmarea tratamentului”, a declarat Siti Aminah, nora sa, pentru AFP.

Femeile însărcinate, în pericol din cauza COVID-19?!

La mai bine de jumătate de an de la apariția noul coronavirus (SARS-CoV-2), oamenii de știință nu au reușit să găsească un vaccin împotriva acestei boli rare, care, potrivit celor mai noi statistici, a răpus 372.509 de vieți omenești. Cu toate acestea, în laboratoarele din întreaga lume se fac numeroase studii în legătură cu COVID-19. Iar recent, cercetătorii au oferit vești triste pentru femeile însărcinate după ce au încheiat un studiu privind pericolul infecției cu noul coronavirus.

CITEȘTE ȘI – SALMAN KHAN, ÎN DOLIU DUPĂ MOARTEA UNEI PERSOANE IMPORTANTE DIN VIAȚA LUI, RĂPUSĂ DE CORONAVIRUS. MESAJUL TRANSMIS DE IULIA VÂNTUR

O echipă de medici a realizat o cercetare la spitalul NorthWestern din Chicago, unde a analizat placenta a 16 femei care au născut după ce au fost testate pozitiv cu noul coronavirus. Din păcate, toate au părut să aibă afecțiuni placentare, de gravități diferite. Specialiștii au dezvăluit în cadrul unui interviu că, dintre cele 16 paciente, 15 au dus sarcina la termen, dar a fost raportat și un avort spontan. Deocamdată, nu s-a putut stabili dacă pierderea sarcinii a fost cauzată de COVID-19.