Cazul Caracal, tras la indigo. O fetiță răpită ca Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu a fost găsită în Rusia!

Publicat: 09/03/2020 | 09:04

Un nou caz de răpire face înconjurul lumii! O fetiță în vârstă de 8 ani a fost răpită de un bărbat necunoscut în timp ce se întorcea de la școală și a fost găsită după 36 de ore, în Rusia. 

O copilă de numai 8 ani a fost răpită de un necunoscut în aceeași manieră în care Gheorghe Dincă le-a răpit pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Copila a fost băgată cu forța în mașina individului și, mai apoi, găsită la 36 de ore de la dispariție. Potrivit presei internaționale, incidentul s-a petrecut în Neya, regiunea Kostroma. Bărbatul care a răpit-o pe micuță a dus-o tocmai în Rusia, iar minora a fost găsită ascunsă în lada unei canapele extensibile din locuința bărbatului care a răpit-o.

Micuța a fost readusă în familia ei, iar acum, poliția a demarat o anchetă pentru a se stabili cu exactitate de ce anume a răpit-o bărbatul de 36 de ani și ce planuri a avut cu ea. În momentul în care a fost găsită de oamenii legii, copila nu prezenta nicio rană, semn că nu a fost supusă abuzurilor fizice. Bărbatul care a răpit-o a fost reținut de polițiști, iar pentru fapta lui ar putea să stea 12 ani în spatele gratiilor.

Ancheta crimelor din Caracal, un real carusel

Au trecut 8 luni de când Gheorghe Dincă a fost plasat în arest și acuzat de răpirea și uciderea Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu. Cu toate acestea, bărbatul din Caracal i-a plimbat pe anchetatori în tot acest timp pe piste false, iar adevărul nu a ieșit la iveală nici după atâta timp. Părinții celor două fete sunt de-a dreptul devastați, dar nu și-au pierdut niciodată speranța că acestea s-ar putea întoarce acasă, în ciuda tuturor lucrurilor spuse de Gheorghe Dincă, în fața oamenilor legii.