Cazul Alexandra Măceșanu se repetă în Pitești. Alexandru Cumpănașu a reacționat: ”A fost răpită de pe stradă. Acesta este numărul mașinii!”

Publicat: 09/05/2020 | 13:20

Pare halucinant, dar o adolescentă de 17 ani a fost răpită de pe stradă, în Pitești, și urcată – cu forța – într-o mașină. Bineînțeles, toți cei care au aflat informația șocantă s-a gândit, imediat, la tragicul caz ”Caracal”, iar unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, a reacționat furibund în mediul online.

Acesta a oferit pe pagina sa de socializare chiar și numărul mașinii în care ar fi fost urcată adolecenta, făcând un apel pentru ca toți cei care o văd să anunțe organele de poliție. (VEZI ȘI AICI: FAMILIA ALEXANDREI MĂCEȘANU INSISTĂ: ”FATA NOASTRĂ TRĂIEȘTE!” PRIMA REACȚIE A LUI ALEXANDRU CUMPĂNAȘU)

”Nr mașinii răpitorilor: VW Passat VL-XX-BRJ‼️” Haideți să o găsim‼️ ÎNCĂ o Alexandra în Pitești: Adolescenta DIANA VILCEA în vârstă de 17 ani a fost răpită de pe stradă și băgată cu forța într-o mașină, în Pitești‼️ Fata este căutată în toată țara‼️ Tatăl fetei a reclamat dispariția miercuri seara. Mărturiile indică RAPIREA fetei de pe stradă prin imobilizare în văzul tuturor de către 3 bărbați și aruncarea ei într-o mașină‼️ Vă rog dacă o vedeți oriunde să sunați (oricât ii detestați și urâți) la 112‼️ Asta se întâmplă pt că IPJ Argeș tolerează clanurile interlope din județ și îi acoperă‼️ Să se aștepte la furia noastră când ne vom întoarce la Câmpulung‼”, a scris Alexandru Cumpănașu pe contul lui de socializare.

Poliția Română a transmis, printr-un comunicat, că o minoră de 17 ani – din Piteşti – este căutată în toată țara. Miercuri seară, în timp ce se afla pe o stradă din localitate, tânăra ar fi fost urcată, cu forţa, într-un autoturism, mașina demarând într-o direcţie necunoscută.

(CITEȘTE ȘI: E OFICIAL! ALEXANDRA MĂCEȘANU NU ESTE MOARTĂ. REACȚIA LUI ALEXANDRU CUMPĂNAȘU)