Caz unic în România! Un băiat din Bistrița a înviat la 16 zile după ce murise. Care au fost primele lui cuvinte

Publicat: 08/12/2019 | 09:44

Caz unic în România. Un tânăr de 16 ani din Bistrița a trecut printr-o experiență pe care nu o va putea uita niciodată. A suferit un groaznic accident de circulație, chiar în ziua de Crăciun, aflându-se într-o dubă condusă de tatăl său. Era prezent în mașină și fratele tânărului și – la un moment dat – și un șofer aflat în fața lor a pierdut controlul volanului. Așa a început coșmarul.

Tânărul de 16 ani s-a lovit foarte tare la cap și a intrat în comă. ”M-am lovit la cap, la creier, am intrat în comă. S-au oprit la accident tata cu fratele meu, m-au luat în mașină, eram în comă, m-au dus la Bistrița”, își amintește el. A fost dus la spital, mai întâi în Bistrița, iar apoi la Cluj. Un sfert din creier i-ar fi rămas pe targă, spune băiatul.

”Dar Dumnezeu are cu mine un plan special”

Tânărul de 16 ani a fost operat la Cluj și a rămas în comă timp de… 16 zile. Acum crede că divinitatea are un ”plan special” cu el și spune că – atunci când s-a trezit din comă – și-a recunoscut, imedoat, întreaga familir. A rămas cu un handicap pe partea stângă, însă este fericit că trăiește după o astfel de experiență halucinantă.

„Am ajuns la Cluj, m-au operat și după operație, eram tot în comă, au venit doctorii la mama și la tata și le-au spus: A trecut cu bine operația, dar cum va fi nu știm. Va sta mai mult timp în comă. Am stat în comă 16 zile în Cluj și după aceste zile spuneau medicii: Numai copil nu va mai ieși din el. S-ar putea să nu vă mai cunoască sau s-ar putea să fie ca un copil care atunci se naște, să înceapă să vorbească, să umble, să vă cunoască. Dar Dumnezeu are cu mine un plan special și deosebit, chiar dacă uneori mi-e greu să-l înțeleg, dar l-am văzut cum Dumnezeu de atâtea ori în viața mea. După 16 zile de comă m-am trezit, i-am recunoscut pe toți, doar că Dumnezeu m-a binecuvântat cu un handicap, cu o paralizie pe partea stângă. Am stat 58 de zile în spital, prima dată în Cluj și când m-au adus acasă nu umblam, nu vorbeam, nu făceam multe”, a povestit tânărul, potrivit informațiilor funizate de a1.ro.