Caz unic în România! Cu ce și-a tunat BMW-ul Alexandra din Popești-Leordeni

Publicat: 06/12/2019 | 11:13

Mașina nu este numai o necesitate cotidiană, ci devine – pe măsură ce timpul trece, iar oamenii își descoperă anumite ”plăceri” de ultimă oră – un accesoriu de lux al proprietarului. Mulți români aleg să-și împodobească mașinile, astfel încât acestae să ”ia fața” tuturor atunci când apar pe șosele. Dar o tânără din Popești-Leordeni, posesoare de BMW, s-a gândit la… cristale Swarovski.

Totul costă, este adevărat, aceste ”plăceri” obligându-i pe proprietari să scoată sume exorbitante din buzunare. Dar efortul financiar merită, în ultimă instanță, iar ”produsul finit” devine o adevărată încântare vizuală. Chiar dacă există și privitori care sunt de părere că se ajunge la nivel de ”kitsch”. Însă, din acest punct de vedere, totul este interpretabil, iar gustuile, nu-i așa?, nu se discută.

Alexandra Văcăruşi, spre exemplu, are propriul atelier de bijuterii. Personalizează, la comandă, orice obiect, iar  acum s-a hotărât să-și împodobească BMW-ul pietre Swarovski, aceasta fiind cea mai mare provocare personală de până acum. Cristalele – un milion la număr – au costat-o peste 60 de mii de euro. De unde i-a venit o astfel de idee? A văzut o mașină asemănătoare la Londra și nu a putut rezista tentației. Câte o mașină acoperită cu cristale Swarovski există în Dubai, la Londra, așa cum scriam mai sus, și va apărea, peste o lună, în Popești-Leordeni. În ceea ce privește afacerea personală, Alexandra spune că totul a plecat… de pe net.

„Această idee de bussines a plecat de undeva de pe net, când am văzut magazinele din Japonia, ţară renumită în acest domeniu, cu obiecte decorate cu cristale, şi am decis să caut să îmi realizez o husă de telefon. După realizarea ei, cei apropiaţi mi-au întipărit în minte un astfel de bussines, pentru că în România nu există. Am zis de ce nu şi, de acolo, totul a mers ca pe roate. Am ajuns să am colaborări cu nume mari din industria muzicală şi să fiu renumită printre artişti”, a declarat Alexandra, potrivit informațiilor furnizate de banatulazi.ro.