Caz uluitor în Vrancea: și-a stropit soția cu benzină, după care i-a dat foc! Femeia…

Publicat: 20/02/2020 | 17:17

Un bărbat din localitatea Tătăranu, județul Vrancea, a ajuns să fie audiat de poliție după ce și-a stropit soția cu benzină și, ulterior, i-a dat foc. În prezent, femeia este internată în spital în stare gravă.

Incidentul a avut loc miercuri, după ce între cei doi soți a izbucnit un conflict. Fără să se gândească la consecințe, bărbatul a luat o sticlă cu benzină, a stropit-o pe femeie, după care i-a dat foc.

În cursul acestei dimineţi, poliţiştii din comuna Tătăranu au fost sesizaţi cu privire la faptul că în seara zilei de 19 februarie a.c., o femeie de 54 de ani, din localitatea Bordeasca, ar fi fost stropită cu benzină de căte soţ, care apoi i-ar fi dat foc. Femeia, care se află în stare stabilă de sănătate, a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Bărbatul se află în acest moment în custodia poliţiştilor, în vederea audierii şi a stabilirii cu exactitate a imprejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a declarat Lidia Braşoveanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, Alina Cosma, femeia de 54 de ani are arsuri pe circa 20 la sută din suprafaţa corpului, fiindu-iI afectate membrele, faţa şi gâtul. Ea este internată la Chirurgie Plastică, medicii luând în calcul transferul la un spital din Capitală, atunci când starea pacientei va permite acest lucru.