Caz tragic! Un tânăr jandarm a murit electrocutat. Cum a fost posibilă tragedia

Publicat: 14/06/2020 | 09:25

Un caz tragic a avut loc sâmbătă în județul Gorj. Un tânăr, de doar 25 de ani, s-a stins din viață în urma unui șoc electric pe care l-a suferit.

Un jandar, de 25 de ani, din comuna Bărbătești, județul Gorj, a murit, sâmbătă, electrocutat. Incidentul s-a produs în timpul liber al bărbatului. Pentru a stabili cauzele care au dus la producerea incidentului, poliția a început acum o anchetă. (CITEȘTE ȘI: MOARTE SUSPECTĂ LA UN CENTRU DE CARANTINĂ! TRUPUL NEÎNSUFLEȚIT A FOST GĂSIT DE CĂTRE JANDARMII CARE PĂZEAU CLĂDIREA)

Oamenii legii au transmis că la momentul accidentului, tânărul jandar se afla în timpul libere, la domiciliul acestuia, potrivit Metiafax. (VEZI ȘI: MARCEL VELA ÎI APĂRĂ PE POLIȚIȘTII ȘI JANDARMII CARE AU COMIS ABUZURI. “AU FĂCUT DOAR ȘASE LUNI DE ȘCOALĂ ȘI ACUM SUNT PE TEREN!” SFAT PENTRU CEI CARE SE SIMT NEDREPTĂȚIȚI DUPĂ CE AU FOST SANCȚIONAȚI)

Cu toate că un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj a venit la fața locului, nu s-a mai putut face nimic pentru a salva viața acestuia.

„Este vorba despre un tânăr jandarm, electrocutat. S-a intervenit cu două ambulanțe tip B și o ambulanță tip C cu medic. S-au efectuat manevrele de resuscitare, din păcate fără răspuns. S-a declarat decesul”, a declarat Constantin Mitroi, directorul SAJ Gorj.