Caz tragic! O tânără însărcinată în șase luni a decedat din cauza infecției cu virusul SARS-CoV-2

Publicat: 09/12/2020 | 07:44

O tânără însărcinată în luna a șasea s-a stins din viață la Terapie Intensivă în Timișoara. Femeia a ajuns în stare gravă la spital după ce se infectase cu noul coronavirus. După mai bine de două săptămâni de luptă cu virusul, trupul acesteia a cedat și a murit la Timişoara, la Terapie Intensivă.

Femeia fusese transferată din Drobeta Turnul Severin la spitalul din Timișoara, după ce starea ei s-a agravat şi i s-a făcut o operaţie de cezariană de urgenţă. Tânăra s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2 în a 26-a săptămână de sarcină. Aceasta a fost transferată de la Drobeta Turnu Severin la Timişoara, pentru că avea nevoie de plămân artificial. (CITEȘTE ȘI: CARMEN MOCAN A MURIT DE COVID-19! ERA ȘEFA SECȚIEI DE NEUROLOGIE A SPITALULUI DIN DEJ)

Când a ajuns la spitalul din Timișoara, femeia avea o saturaţie de oxigen în sânge de 80%, iar starea ei s-a înrăutăţit rapid. Apropiaţii acesteia au organizat inclusiv o campanie de donare de sânge însă, în cele din urmă, după două săptămâni de luptă, organismul femeii a cedat.

Bebelușul a fost salvat

Din cauza stării grave în care se afla tânăra, medicii au decis să-i facă de urgență cezariană, iar bebelușul a fost salvat și se află la Maternitatea Bega. (VEZI ȘI: ÎNCĂ UN CADRU MEDICAL S-A STINS DIN VIAȚĂ DIN CAUZA NOULUI VIRUS! UN TÂNĂR ASISTENT LA AMBULANŢA VÂLCEA A MURIT LA DOAR 33 DE ANI)

Bebeluşul, o fetiţă, cântărea doar 800 de grame când a fost adusă pe lume. Medicii spun acum că evoluţia bebelușului este bună şi deja a început să ia în greutate. Aceasta va rămâne în incubator la Maternitatea Bega câteva luni.

Tânăra de 36 de ani, din Drobeta Turnul Severin, a fost condusă pe ultimul drum în data de 8 decembrie.