Caz tragic! O asistentă a decedat la două zile după ce a primit vaccinul Pfizer anti-Covid

Publicat: 06/01/2021 | 07:30

Un caz tragic a avut loc în ziua de Anul Nou. O asistentă, în vârstă de 41 de ani, a decedat la 48 de ore după administrarea vaccinului anti-COVID.

Sonia Acevedo s-a stins din viață în ziua de Anul Nou. Femeia era mamă a doi copii, iar moartea sa a luat prin surprindere pe toată lumea. Decesul acesteia a avut loc la 48 de ore după ce făcuse vaccinul anti-COVID. În tot acest timp nu a prezentat efecte adveres. (CITEȘTE ȘI: PESTE 25.000 DE ROMÂNI AU FOST VACCINAȚI ÎMPOTRIVA CORONAVIRUSULUI! COORDONATORUL CAMPANIEI ESTE UNUL DINTRE BENEFICIARI)

Femeia era mamă a doi copii și lucra ca asistentă la secția de pediatrie a Institutului Portughez de Oncologie din Porto. După ce a fost vaccinată nu a suferit efecte secundare adverse.

„A făcut vaccinul anti-Covid-19, dar nu a avut niciun simptom. Nu știu ce s-a întâmplat. Vreau doar răspunsuri. Vreau să știu ce a provocat moartea fiicei mele”, a declarat tată acesteia.

A decedat după 48 de ore

Sonia Acevedo lucra la Institutul Portughez de Oncologie din Porto, o instituție de referință la nivel internațional în tratamentul și cercetarea cancerului, timp de peste 10 ani. Reprezentanții spitalului au confirmat faptul că aceasta fusese vaccinată împotriva Covid în data de 30 decembrie și au declarat că nu au fost anunțați cu privire la vreun „efect nedorit” atunci când a fost vaccinată sau în orele următoare. (VEZI ȘI: CUM ACŢIONEAZĂ VACCINUL ANTI-COVID ÎN ORGANISM? EXPLICAȚIILE MEDICULUI VALERIU GHEORGHIŢĂ)

„În ceea ce privește moartea subită a unui asistent operațional din cadrul Institutului Portughez de Oncologie din Porto, pe 1 ianuarie 2021, Consiliul de Administrație confirmă evenimentul și își exprimă regretul sincer față de familie și de prieteni, cu asigurarea că această pierdere se resimte și aici

 Pentru explicarea cauzei decesului se vor urma procedurile obișnuite în aceste circumstanțe”, a declarat într-un comunicat Institutul Portughez de Oncologie.