Caz tragic în Constanța! Un muncitor a murit după ce a rămas blocat într-o turbină eoliană

Publicat: 13/05/2021 | 20:32

Sfârșit trafic pentru un tânăr de 25 de ani din Constanța. Acesta a decedat după ce a rămas blocat în partea superioară a unei turbine eoliene din Chirnogeni. În acest caz s-a deschis un dosar penal.

Un muncitor a murit, joi, după ce a rămas blocat în partea superioară a unei turbine eoliene din Chirnogeni, județul Constanța.(CITEȘTE ȘI: ACCIDENT GRAV! MAȘINA S-A RĂSTURNAT ȘI O FEMEIE A RĂMAS BLOCATĂ ÎN INTERIOR)

Poliția Constanța a fost sesizată că un angajat al unei societăți de mentenanță a parcului eolian din extravilanul localității Chirnogeni a rămas blocat în partea superioară a unei turbine eoliene. Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat faptul că este vorba despre un bărbat, de 25 de ani, din județul Prahova, care a fost declarat decedat.

Trupul tânărului a fost transportat la morgă pentru necropsie. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

(VEZI ȘI: SFÂRȘIT TRAGIC! UN TÂNĂR ȘI-A PIERDUT VIAȚA ȘI ALȚI DOI AU FOST RĂNIȚI. TOT MAI MULTE ACCIDENTE PE DRUMURILE DIN ROMÂNIA)