Caz tragic în Cluj. Un bebeluș a murit după ce mama lui l-a născut acasă și l-a abandonat într-o cadă

Publicat: 20/04/2021 | 09:26

O femeie din Cluj a adus pe lume un bebeluș vineri noaptea, însă nimeni nu a știut că aceasta este însărcinată. Copilul a fost mai apoi abandonat într-o cadă și, din nefericire, a decedat.

Un bebeluș a murit după ce a fost născut de masa sa, pe ascuns, acasă, iar apoi a fost abandonat într-o cadă. Nimeni nu a știut că femeia este însărcinată și șocant este faptul că mama acestuia mai are încă 5 copii. Potrivit informațiilor oferite de observatornews.ro, femeia de 40 de ani nici măcar nu și-a anunțat familia că este însărcinată, iar când a venit momentul, a născut singură, pe ascuns.

Mai apoi, a abandonat bebelușul în cadă și acesta a fost găsit mort, câteva ore mai târziu.

Medicii spun că bebelușul s-a născut viu, chiar la termen, însă a murit în cele câteva ore în care a fost lăsat nesupravegheat în cadă, mai notează sursa citată.

În urma celor întâmplate, femeia a fost dusă de urgență la spital, iar bebelușul mort a fost preluat de medicii legiști. În urma investigațiilor, aceștia au stabilit că fetița a intrat stop cardiorespirator și acesta a fost provocat de o hemoragie masivă, după ce mama nu a tăiat corect cordonul ombilical.

Deocamdată, anchetatorii iau în calcul 3 variante în acest caz: avort provocat, avort spontan sau pruncucidere. Însă toate indiciile duc spre ultima variantă, mai notează sursa citată.

O femeie a născut în toaleta de acasă

Melissa Surgecoff, o femeie de 38 de ani dintr-un orășel aflat în apropiere de Boston, a avut parte de surpriza vieții sale într-o dimineață superbă de primăvară. A început să aibă dureri puternice și a crezut că acestea sunt din cauză că elimină pietre la rinichi… În realitate, americanca intrase în travaliu, iar când a mers la toaletă, bebelușul a căzut în vas. Șocul trăit când a văzut bebelușul în closet a fost imediat urmat de o bucurie fără margini.

Sursă foto: Pixabay