Caz șocant! Un tată și-a lăsat copiii ore întregi închiși într-o camionetă! Din cauza temperaturilor ridicate cei mici au decedat

Publicat: 16/06/2020 | 18:33

Doi copii au trecut prin clipe teribile și în cele din urmă și-au pierdut viața. Iar vinovat de toate acestea se face chiar tatăl lor. Cei mici au fost lăsați ore întregi închiși într-o camionetă, iar din cauza temperaturilor ridicate au decedat după ceva timp.

Cel care a semnat sentința la moarte a celor doi copii este Dustin Lee Dennis, în vârstă de 31 de ani, tatăl acestora. Bărbatul i-a lăsat pe cei doi micuți, Teagan, în vârstă de patru ani și Ryan, în vârstă de 3 ani, închiși într-un autoturism timp de patru sau cinci ore. Însă din cauza temperaturilor ridicate din această perioadă, cei doi micuți au decedat. Teribilul eveniment a avut loc în Tulsa, Oklahoma, unde se înregistrează lejer peste 32 de grade. (CITEȘTE ȘI: CAZ ȘOCANT LA O ȘCOALĂ DIN SLOVACIA! UN FOST ELEV A ATACAT CINCI PERSOANE, INCLUSIV COPII, ȘI L-A UCIS PE DIRECTORUL ADJUNCT)

Dustin Lee Dennis a fost reținut de către autorități și este cercetat. Bărbatul a povestit firul evenimentelor și cum a avut loc tragedia. Tatăl copiilor le-a spus oamenilor legii că a mers cu cei mici la un magazin, iar mai apoi s-a întors acasă pentru a se odihni, a adormit, iar copiii au rămas închiși în mașină. Atunci când a decis că e timpul să îi elibereze, i-a găsit morți. Din cauză căldurii infernale și a aerului închis, cei doi frați nu au avut nicio șansă.

Mătușa copiilor a deschis un fond de donații pentru acoperirea costurilor înmormântării micuților. Până în acest moment, au fost strânși aproape 6 mii de dolari, din 10 mii. (VEZI ȘI: ȘTEFAN MANDACHI A LUAT FOC, DUPĂ IMAGINILE CU CEI DOI COPII CARE OMOARĂ UN CÂINE: ”LA PÂRNAIE CU ORDINARII!” CE ZICE DE INIȚIATIVA LUI VELA)

„Nu există cale să ne exprimăm suferința sau ceea ce sora mea simte”, a scris mătușa celor doi copii în mediul online.