Caz șocant la Vaslui! Și-a bătut mama după ce a prins-o în pat cu vărul tatălui său: ”Când am văzut-o cu ăla călare peste ea…”

Publicat: 14/02/2020 | 18:27

O femeie din comuna Ferești, județul VAslui, a ajuns la spital bătută măr chiar de către fiul ei. Tânărul a văzut negru în fața ochilor atunci când a surprins-o în pat cu vărul tatălui său.

Mai mult, era exact ziua în care băiatul îi făcuse praznicul de 40 de zile părintelui său.

“Poate n-ar fi trebuit să o bat, dar mi-am piedut mințile când am văzut-o cu ăla călare peste ea, chiar în patul în care tata a murit. Am tras-o de sub el, iar în momentul ăla s-a lovit cu gura de sobã. I-am mai dat douã picioare sănătoase și poate l-aș fi bătut și pe el dacă nu apuca să fugă.

Oricum, o are promisă și el, nu scapă. Nu le-a păsat că tata murise de puțin timp. Măcar de s-ar fi dus în altă parte, să nu-i văd eu, să nu știu ce le poate pielea. Acum, mama e la spital, dar nu are nimic, a fost și sora mea și a vorbit cu ea, a fost și fratele meu.

Probabil, o țin cât mai mult pentru a-mi schimba mie încadrarea. Dacă mă ajută Dumnezeu să trec cu bine peste hopul ăsta, îmi iau soția și plec din tară, nu vreau să mai stau sub același acoperiș cu maică-mea, că numai prostii face”, a declarant, pentru vremeanoua.ro, Dănuț Halmaci, tânărul care și-a agresat mama.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru violență în familie, însă femeia refuză să depună plângere împotriva fiului ei.