Caz șocant la Buzău. Un bărbat de 65 de ani a sărit de la etajul 10 și a supraviețuit

Publicat: 15/12/2020 | 08:48

Un bărbat de 65 de ani din Buzău a sărit de la etajul zece și ca printr-un miracol nu a murit. Se pare că victima ar fi recurs la acest gest, din disperare, pentru că ar fi girat mai multe persoane care nu şi-au mai achitat datoriile.

El a suferit multiple traumatisme, dar este în viaţă. Totul s-a petrecut în timp ce soția sa se afla în apartament, bărbatul ar fi urcat la etajul zece din blocul în care locuia, a deschis geamul încăperii și s-a aruncat în gol.

Este președinte de bloc și se află internat în spital

Bărbatul este președintele asociației de proprietari dar datoriile erau personale. La etajul 10 avea şi sediul administrației blocului. În trecut ar fi girat colegi de serviciu, iar aceștia nu și-ar fi mai plătit creditele, motiv pentru care era a fost obligat să plătească restanțele.

Victima a fost preluată de ambulanță cu semne vitale şi transportată la Spitalul Județean cu multiple traumatisme și fracturi. Medicii de la Spitalul Județean l-au stabilizat însă următoarele ore sunt decisive.

„La Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Județean de Urgență Buzău a fost transportat un bărbat în vârstă de 65 de ani, din municipiul Buzău, care a suferit un politraumatism prin cădere de la înălțime.

Bărbatul a suferit multiple fracturi: fractură de coloană vertebrală, fractură de șold stâng, fractură de pumn drept. La acest moment, bărbatul se află în investigații”, a precizat purtătorul de cuvânt al SJU Buzău, notează stiridebuzau.ro