Caz șocant în Sectorul 3! Un taximetrist a fost bătut crunt și jefuit de doi tineri. Agresorii au fost prinși de către autorități

Publicat: 03/08/2020 | 21:36

Scene șocante au avut loc în Sectorul 3 al Capitalei unde un taximetrist a fost jefuit și bătut cu brutalitate de doi tineri. Șoferul a fost transportat de urgență la spital, iar cei doi agresori se află în custodia polițiștilor.

Întreaga întâmplarea a avut loc sâmbăta dimineața. Incidentul a fost sesizat printr-un apel la 112, în care a fost semnalat faptul că pe o stradă din sectorul 3 București a avut loc o altercație, în urma căreia un taximetrist a fost rănit. (CITEȘTE ȘI: TAXIMETRIST DIN CONSTANȚA, PRINS CU „MÂȚA ÎN SAC”. CUM ARATĂ UN BON DE „TREI LEI”. FOTO)

Se pare că doi bărbați de 19 și 25 de ani i-au furat banii unui taximetrist, după care l-au bătut. Cei doi au fost identificați de către autorități. Taximetristul a fost bătut cu brutalitate. Tinerii i-au aplicat mai multe lovituri cu picioare în cap și a fost lăsat să zacă în mijlocul unui bulevard din București.

Acesta a fost rănit destul de grav și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale și a rămas internat.

Agresorii au fost reținuți

Cei doi bărbați care au atacat taximetristul au fost reținuți de către autorități. Aceştia au fost audiaţi şi a fost dispusă măsura reţinerii. Procurorul din cadrul unităţii de parchet a dispus prezentarea inculpaţilor în faţa instanţei, care a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile. (VEZI ȘI: SITUAȚIE ȘOCANTĂ ÎN RÂMNICU SĂRAT! UN TAXIMETRIST A MURIT, DUPĂ CE AMBULANȚA A VENIT CU ÎNTÂRZIERE)

„La un moment dat, victima i-a indicat colegului că a observat persoanele căutate, a coborât din mașină, moment în care s-a declanșat conflictul în care bărbatul a fost lovit. În urma cercetărilor efectuate de Secția 10 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au fost identificate persoanele implicate, doi bărbați de 19 și 25 de ani. La acest moment sunt audiați la sediul secției de poliție.”, arată Poliția Capitalei.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală.