Caz șocant în Prahova! Un tânăr a aflat că toată lumea l-a crezut mort, după ce polițiștii au încurcat victimele

Publicat: 08/06/2020 | 15:06

Un caz inedit a avut loc în județul Prahova, unde o neînțelegere de proporții a pornit de la o greșeală a autorităților. Un tânăr din comuna Bucov a aflat că familia lui l-a crezut mort, după ce polițiștii au anunțat că i-au găsit trupul neînsuflețit.

Poveste tânărului de 35 de ani este halucinantă. Toată familia bărbatului a fost pusă pe jar de către autorități. Poliția a sunat rudele bărbatului și le-a anunțat că trupul neînsuflețit al acestuia a fost descoperit într-o fântână. (CITEȘTE ȘI: IMAGINI ȘOCANTE! INCENDIU DEVASTATOR ÎN PRAHOVA. O MARE VILĂ A FOST MISTUITĂ DE FLĂCĂRI)

Însă, în realitate, se pare că totul a fost o mare neînțelegere, pentru că bărbatul nici nu căzuse în fântână și nici nu murise. Era viu și nevătămat, când a aflat că a fost declarat decedat. Tânărul a fost sunat de către unchiul său, care l-a anunțat că Poliția a făcut publică o poză a lui, luată de pe cartea de identitate, și au anunțat că a fost găsit decedat. Conform teoriei autorităților,  bărbatul își găsise sfârșitul căzând într-o fântână din comuna Bucov.

Familia, tânărului de 35 de ani, a trecut prin momente de groază. Imediat ce au aflat veste au încercat să îl contacteze, sperând că cele auzite nu sunt adevărate. În acea noaptea când rudele au primit tragica veste, bărbatul avea telefonul închis, motiv care a provocat o mai mare îngrijorare în rândul acestora. (VEZI ȘI: COPII, PUȘI ÎN PERICOL DE TRIBUNALUL PRAHOVA. PROXENET, TRIMIS SĂ FACĂ MUNCĂ ÎN FOLOSUL COMUNITĂȚII LA O ȘCOALĂ GIMNAZIALĂ)

Însă, totul a ieșit la lumină a doua zi, când bărbatul și-a contactat familia și a aflat ce s-a întâmplat. Acesta a sunat imediat la 112 și a încercat să le explice polițiștilor că este vorba despre o confuzie gravă

În scurt timp întreg  cazul a fost elucidat, oamenii legii au identificat trupul neînsuflețit, găsit în fântână, ca fiind al unui bărbat de 50 de ani.