Caz șocant în Pitești. O tânără a fost închisă în mașină și snopită în bătaie de fostul iubit

Publicat: 07/02/2020 | 15:34

O tânără din Pitești a trecut printr-un adevărat coșmar. Aceasta a fost închisă în mașină și bătută fără milă chiar de către fostul ei iubit. Întâmplarea a avut loc pe 31 octombrie 2019, iar bărbatul a intrat imediat în vizorul oamenilor legii. 

O întâmplare șocantă a avut loc în ziua de 31 octombrie 2019, atunci când o tânără a fost bătută fără milă de fostul său iubit. Din primele informații oferite de presă, se pare că agresorul are 30 de ani și nu se cunosc motivele pentru care a avut un comportament atât de șocant față de iubita sa și nici de ce a sechestrat-o în mașină și a lovit-o fără milă.

Poliția a transmis azi, prin intermediul unui comunicat de presă, tot ceea ce s-a întâmplat în ziua de 31 octombrie 2019.

„Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 31 octombrie 2019, cel în cauză ar fi lipsit-o de libertate în mod ilegal, în autoturismul său, şi ar fi exercitat acte de violenţă asupra fostei prietene”, se precizează în comunicatul IPJ.

Se pare că cea care a alertat autoritățile a fost chiar tânăra bătută, care le-a povestit oamenilor legii absolut totul despre comportamentul șocant al fostului său iubit. În urma celor întâmplate, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.