Caz șocant în Mehedinți! O tânără de 17 ani a fost incendiată de către un bărbat, cu care vorbea pe rețele sociale

Publicat: 13/06/2020 | 14:48

Scene cu adevărat șocante au avut loc sera trecută în comuna Dârvari, din județul Mehedinți. O fată de 17 ani a fost stropită cu benzină și apoi incendiată de către un bărbat pe care îl cunoscuse pe rețelele sociale și cu care vorbea de ceva timp.

În prezent, individul în vârstă de 45 de ani a fost identificat și se află în custodia poliției. Polițiștii din Mehedinți a anunțat că, în acest caz, se fac cercetări pentru tentativă de omor, cazul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Tribunal. (CITEȘTE ȘI: O TÂNĂRĂ OBLIGATĂ SĂ SE PROSTITUEZE A FOST BĂTUTĂ CU PICIOARELE ÎN BURTĂ DE IUBITUL-PROXENET, CÂND ERA ÎNSĂRCINATĂ ÎN LUNA A ȘAPTEA)

„Este vorba despre un bărbat de 45 de ani, într-o relație încă nestabilită concret cu o fată de 17 ani. Corespondau pe o rețea de socializare și din motive încă necunoscute a mers la locuința ei și, după ce a stropit-o cu benzină, i-a dat foc. Din concluziile medico-legale preliminare rezultă că leziunile provocate de arsuri ar necesita pentru vindecare 40-45 de zile de îngrijiri medicale, cu punerea în pericol a vieții”, a declarat purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți, potrivit HotNews.

Din primele concluzii ale anchetei reiese că norocul fetei incendiate a fost chiar fratele mai mic, care a văzut întreg evenimentul și a reușit să stingă focul, salvând-o pe sora lui de la arsuri grave.  (VEZI ȘI: DETALII ÎNGROZITOARE ÎN CAZUL BĂTRÂNEI DE 84 DE ANI DIN VÂLCEA, BĂTUTĂ DE PROPRIA FIICĂ. “ERA LOVITĂ LA NAS, LI S-A SPUS CĂ A CĂZUT PE SCĂRI. A DOUA OARĂ…”)

Tânăra de 17 ani l-a cunoscut pe cel ce aproape i-a devenit călău prin intermediul rețelelor sociale și vorbeau de ceva timp. Potrivit Digi24, bărbatul avea antecedente, acesta fusese condamnat pentru cinci crime și eliberat înainte de termen.