Caz șocant în județul Mureș! Un polițist a fost agresat fizic de un bărbat pe care îl oprise pentru a-l legitima

Publicat: 26/03/2020 | 21:06

În județul Mureș a avut loc un caz șocant. Un polițist aflat la datorie a fost bătut de un cetățean pe care îl oprise pentru a-l legitima.

Potrivit Mediafax, polițistul se afla în timpul serviciului, când a fost agresat fizic de un bărbat. Reprezentantul autorităților l-a oprit pe cetățean pentru a-l legitima, în contextul noilor reguli impuse, din cauza epidemie de coronavirus. Însă, în loc să  primească actele pe care le ceruse, polițistul a fost surprins de reacția violentă a omului.

Conform Ordonanței Militare în vigoare, cetățenii nu au voie să meargă pe stradă fără un motiv clar ce ține de deplasarea către locul de muncă, către un magazin de la care să-și procure strictul necesar, ori pentru alte urgențe. (CITEȘTE ȘI: NUMĂRUL DE MORȚI CREȘTE LA 22. ÎNCĂ PATRU DECESE DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI. CEL MAI TÂNĂR AVEA 45 DE ANI)

Potrivit Pachetului de pe lângă Tribunalul Mureş, procurorii de la Luduş au întocmit un dosar de cercetare pentru ultraj. Poliţistul în cauza are nevoie de aproximativ 9 zile de îngrijiri medicale, arată comunicatul. (VEZI ȘI: PREMIERUL A FĂCUT ANUNȚUL OFICIAL! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU RATELE LA BĂNCI: ”SUNTEM PREGĂTIȚI!”)

Pe numele agresorului a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În prezent, în România au fost confirmate 1.029de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 190. Dintre cele 1.029 de persoane confirmate pozitiv, 94 au fost declarate vindecate și externate. Până astăzi, 22 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 și cu boli cronice preexistente au decedat.