Caz șocant în Germania. Fata de 12 ani, obligată să se prostitueze, chiar de tatăl său. Un român a plătit 5 euro și un pachet de țigări pe „servicii”

Publicat: 27/04/2021 | 19:08

Un bărbat din Germania este judecat de o instanță pentru că și-a vândut pentru sex fiica vitregă, în vârstă de 12 ani, camionagiilor, printre care și un șofer român.

Informațiile apar într-un rechizitoriu pregătit de procurorii din Germania, de pe lângă Curtea Regională Schweinfurt, potrivit Bild.

Bărbatul, pe nume Thomas S., în vârstă de 49 de ani, a fost adus în fața curții după ce a fost acuzat că obligat-o pe Lisa, fiica sa vitregă, să întrețină relații sexuale cu camionagii în parcările de pe o autostradă.

Fetița a fost abuzată și de mama ei

Potrivit aceleași surse, Lisa a fost supusă unor abuzuri de nedescris încă de la vârsta de 9 ani, chiar de mama ei, Brigitte K, în vârstă de 39 de ani.

În urmă cu trei ani, femeia și-a obligat fiica să o privească pe ea și partenerul ei făcând sex. Lisa a fost obligată de mama ei să întrețină relații sexuale cu Thomas S.

Procurorul Gabriel Seuffert a citit actele cumplite la care a fost suspusă Lisa în fața judecătorilor, acțiune care a durat mai mult de o oră. Acuzatul și-a recunoscut ulterior toate faptele de care era acuzat.

„Vrem să scutim copilul de a depune mărturie”, a declarat avocatul lui Thomas S., Michael Tröger.

Cum se întâmplau ororile

Thoms S. Și-a obligat fiica vitegră, în timp ce făceau excursii în regiunea Bad Kissingen, să se dezbrace și să se lase fotografiată.

În plus, a filmat cu propriul telefonul scenele odioase în care Lisa este abuzată de Hartmun N., un bărbat în vârstă de 50 de ani. Numărul bărbatului și conversația în care acesta îi cerea lui Thomas să o trimită la o stație de service de pe autostradă erau salvate în telefonul acuzatului.

Salvarea micuței Lisa a venit pe 31 iulie 2020, atunci când un șofer de camion a alertat poliția. Bărbatul a susținut că lui și altor trei bărbați li se oferise un copil pentru „sex contra cost”.

Astfel, complotul dintre mama fetei și tatăl vitreg a fost descoperit de autoritățile germane. O patrulă a poliției l-a prins pe Thomas S. în timp ce se afla cu Lisa într-un Audi.

Printre „clienți” se află și un român

Se pare că un șofer român de TIR abuzase de micuță cu doar trei zile înainte, când i-a plătit tatălui vitreg un pachet de țigări și 5 euro.

Thomas S., Hartmut N., care a întreținut acte sexuale cu minora, precum și mama Lisei se află în custodia poliției și vor fi judecați. Instanțele de judecată vor da o decizie în cazul lui Thomas S. pe data de 14 mai, scrie Gândul.ro.