Caz șocant în Constanța! Un bărbat a murit, după ce a căzut de la etajul cinci al Spitalului Judeţean

Publicat: 28/02/2021 | 11:02

Un caz șocant a avut loc în această dimineață în Constanța, unde un pacient al Spitalului Județean a căzut de la etajul cinci. În ciuda eforturilor medicilor, bărbatul a decedat.  

Un pacient în vârstă de 80 de ani a murit duminică dimineaţă, după ce a căzut de la etajul cinci al Spitalului Judeţean Constanţa. La fața locului au fost chemate cadrele medicale, însă bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

 „Am fost solicitaţi să intervenim prin apel unic la 112 în această dimineaţă la o persoană posibil căzută de la etajul cinci, în faţa Centrului de Dializă. De îndată la faţa locului au fost alertate o maşină de stingere cu apă şi spumă, un echipaj de prim ajutor şi un echipaj de ambulanţă din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa – B2. Din păcate, bărbatul în vârstă de aproximativ 80 de ani a fost declarat decedat la faţa locului în urma protocolului de resuscitare”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Constanţa, Anamaria Stoica, potrivit news.ro

Dosar penal pentru ucidere din culpă

În acest caz au fost sesizați și oamenii legii, iar Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

„În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Secţiei 3 au fost sesizaţi cu privire la faptul că un pacient internat la Spitalul Judeţean Constanţa ar fi căzut în gol de la etajul 5.

Poliţiştii au identificat persoana în cauză, de 80 de ani, din municipiul Constanţa, cadrele medicale declarând decesul. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a anunţat IPJ Constanţa.