Caz șocant în Capitală: Un tânăr și-a aruncat bunica de la balcon. Băiatul a fost prins de Poliție

Publicat: 20/12/2020 | 17:12

 

Scene șocante au avut loc aseară într-un cartier din București. În urma unei discuții aprinse, un tânăr și-a aruncat bunica de la etaj. Femeia a decedat pe loc, iar băiatul a fost reținut de polițiști. 

În urma unui apel efectuat la numărul 112, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie s-a prăbușit de la etajul unui bloc. Întreaga scenă s-a produs în Sectorul 4, al Capitalei. Din primele informații, se pare că băiatul în vârstă de 23 de ani a avut o altercație cu bunica sa, iar ulterior a împins-o de la etaj. Femeia în vârstă de 71 de ani nu a supraviețuit impactului.

„În data de 19.12.2020, în jurul orei 20.30, prin apel 112 a fost sesizat faptul că o femeie s-a prăbușit în gol de la etajul superior al unui bloc situat în sectorul 4, fiind constatat decesul.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, fiind demarate cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul. Din probatoriul administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că femeia în vârstă de 71 de ani a fost victima infracțiunii de omor. „ , anunță Poliția Capitalei.

VEZI ȘI:”EXPLOZIE ÎN ARAD! INCIDENTUL A AVUT LOC ÎN CADRUL UNEI LOCUINȚE DIN CENTRUL ORAȘULUI. CE A DECLANȘAT TOTUL ” 

Nepotul femeii a fost reținut de polițiști

Băiatul în vârstă de 23 de ani a fost găsit cu ajutorul Secției 7 de Poliție.

” În cauză a fost reținut un tânăr de 23 de ani, nepotul persoanei decedate. Acesta a fost depistat, cu sprijinul Secției 7 Poliție. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”, anunță Poliția Capitalei.

CITEȘTE ȘI: „ BĂTRÂN TÂLHĂRIT DE UN TÂNĂR DE 20 DE ANI. TUPEU FĂRĂ MARGINI: I-A FURAT ÎN DOUĂ RÂNDURI BANII