Caz șocant în Brăila! Un bărbat a fugit din carantina folosind un cearșaf pentru a coborâ pe geam

Publicat: 07/04/2020 | 22:17

În Brăila a avut loc un caz șocant. Un bărbat ce se afla în carantină a fugit din hotelul în care se afla. Pentru a evada acesta a folosit o metodă ingenioasă, s-a ajutat de un cearșaf. Brăileanul s-a ales cu un dosar penal.

Epidemia de coronavirus devine din ce în ce mai alarmantă în România. În fiecare zi numărul cazurilor de persoane contaminate crește și la fel și cel al decedaților. În aceste codiții toți oamenii ar trebui să respecte măsurile impuse de autorități și să stea în izolare, pentru a opri răspândirea virusului. (CITEȘTE ȘI: CORONAVIRUS ROMÂNIA. NUMĂRUL DECESELOR DIN CAUZA COVID-19 A AJUNS LA 198)

Însă, unii oameni sunt inconștienți și nu realizează răul pe care îl pot face dacă nu respectă regulile. Este cazul și unui bărbat din Brăila care deși se afla în carantină într-un hotel a decis să plece. Acesta a coborât pe geamul camerei în care se afla  cu ajutorul unui cearșaf și a încercat să fugă. (VEZI ȘI: ȘEFUL CORPULUI DE CONTROL DIN MINISTERUL SĂNĂTĂȚII, TEST NEGATIV PENTRU COVID-19, CONSTANTIN DINA A FOST EXTERNAT)

Bărbatul și-a lăsat bagajele și telefonul mobil în cameră, pentru a nu fi localizat, dar a fost repede prins de către autorități și dus înapoi în carantină, pe care o va lua de la început. Acesta s-a ales cu un dosar penal.