Caz șocant în Botoșani! Un bătrân a ajuns la spital în stare critică! Acesta a fost bătut cu bestialitate de fiul său

Publicat: 03/08/2020 | 17:50

Un caz șocanta a avut loc în Botoșani, unde un bătrân, în vârstă de 74 de ani, a ajuns la spital într-o stare critică, după ce a fost bătut chiar de fiul său. Medicii fac tot posibilul să îi salveze viața.

Scenele cumplite au avut loc luni dimineaţa, în localitatea Călărași. Se pare că imediat ce s-a trezit, fiul, în vârstă de 39 de ani, şi-a luat tatăl la bătaie. Deși potrivit anchetei nu a existat un motiv întemeiat pentru altercație, bărbatul nu s-a oprit până când nu a văzut că bătrânul nu se mai mișcă. Acesta l-a lăsat jos,într-o baltă de sânge.

Bătrânul, în vârstă de 74 de ani, a fost găsit într-o stare critică de către ginerele său, care a alertat autoritățile. De asemenea, a fost chemată ambulanța care l-a preluat pe bătrân, în comă și l-a dus la Urgență, la Spitalul Județean din Botoșani. (CITEȘTE ȘI: O TÂNĂRĂ A FOST BĂTUTĂ DE FOSTUL CONCUBIN PE O STRADĂ DIN TÂRGU-NEAMȚ. UN BĂIAT DE 22 DE ANI, AFLAT ÎN ZONĂ, A INTERVENIT S-O AJUTE, IAR AGRESORUL L-A ÎNJUNGHIAT)

„Prezintă un politraumatism cranian important cu fracturi ale oaselor feței, cu hematom cerebral, multiple fracturi costale. În perioada investigaţiilor a fost instalat stop cardio-respirator. Prognosticul este rezervat”, a declaratRamona Guraliuc, medic-șef UPU-SMURD Botoşani.

La spital, bătrânul a intrat în stop cardio-respirator de trei ori și a fost resuscitat, de fiecare dată. Starea lui este critică.

Fiul a fost interna la Secţia de Psihiatrie

Se pare că bărbatul care și-a agresat tatăl locuia în aceeași casă cu părinții. În urma intervenției autorităților individul a fost reținut și nu a opus rezistență. (VEZI ȘI: VIDEO / IMAGINI HALUCINANTE ÎN IAȘI. MUNCITOR PE ȘANTIER, BĂTUT FĂRĂ MILĂ DE UN LECTOR UNIVERSITAR, DIN CAUZA ZGOMOTULUI FĂCUT DE UTILAJUL FOLOSIT DE BĂRBAT)

„Un bărbat de 39 de ani, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost preluat şi internat la Secţia de Psihiatrie în vederea expertizării”, a declarat Simona Pușcașu, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani

În acest caz anchetatorii au deschis un dosar penal pentru violenţă în familie însă, încadrarea juridică ar putea fi schimbată în funcţie de evoluţia stării de sănătate a victimei.

Citește și...