Caz șocant în Bacău: doi bărbați au fost găsiți morți în casă

Publicat: 29/12/2020 | 15:27

 

Doi bărbați au fost găsiți morți într-o casă aflată la marginea satului, iar o femeie a fost dusă în stare gravă la spital. Anchetatorii au o misiune dificilă pentru a stabili cum au murit cei doi bărbați. Au fost omorâți, s-au intoxicat cu gaze sau poate erau infectați cu Covid?

Cei doi bărbați au fost găsiți morți într-o casă din comuna Parincea. Lumea nu- i mai văzuse prin sat în ultimele două zile, și nu răspundeau nici la telefon. Ginerele unuia dintre bărbații decedați și-a luat inima în dinți și s-a dus să vadă ce-i cu socrul lui de nu mai dă niciun semn de viață.

 

”Când am ajuns acasă la socri, i-am găsit întinși pe pat, iar lângă ușă mai era un bărbat. Am sunat imediat la Poliție” – a spus ginerele îndoliat.

VEZI ȘI: ” CROAȚIA, LOVITĂ DE UN CUTREMUR PUTERNIC. SEISMUL CU MAGNITUDINEA DE PESTE 6 S-A SIMȚIT ȘI ÎN ITALIA

Soacra acestuia era încă în viață și a fost dusă de urgență la Spitalul Județean de Urgențe Bacău, unde a fost stabilizată, dar surpriza a fost mare la testare, când s-a descoperit că era infectată cu SARS-CoV-2.

 

„Pacienta a fost adusă la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) în stare de inconștiență. A fost internată pe secția de infecțioase a spitalului nostru.” Mirela Romaneţ- purtător de cuvânt a Spitalului Județean Bacău.

Anchetatorii au deschis un dosar de moarte suspectă

Anchetatorii iau în calcul și ipoteza unei intoxicări cu gaze dat fiind faptul că în casă funcționa un generator electric care ar fi putut emana gaze, care le puteau provoca moartea celor doi bărbați. Totodată, iau în calcul și varianta unor crime. Sătenii spun că în zona în care locuiau cei doi bărbați, la marginea satului, sunt mai multe persoane certate cu legea, care nu prea se stăpânesc la nervi. Anchetatorii au deschis un dosar de moarte suspectă și se așteaptă rezultatele de la necropsie. Sătenii mai spun că cei doi bărbați găsiți fără suflare erau oameni la locul lor.

CITEȘTE ȘI: ” CRIMĂ ODIOASĂ ÎN CĂLĂRAȘI. O TÂNĂRĂ A FOST OMORÂTĂ CHIAR DE IUBITUL EI