Caz șocant de cruzime asupra animalelor, în Hunedoara! Un copil de 8 ani și-a aruncat câinele de pe bloc

Publicat: 06/06/2020 | 18:00

În ultima perioadă sunt semnalate tot mai multe cazuri de cruzime asupra animalelor, în rândul copiilor. După ce minorul de 13 ani din Mureș a ucis cu sânge rece un câine cu mai multe lovituri de lopată, acum, un copil de numai 8 ani din Hunedoara și-a aruncat câinele de pe bloc, de la etajul 10. 

Un alt caz de cruzime asupra animalelor șochează România. Un minor de numai 8 ani și-a aruncat, fără nicio reținere, câinele de pe bloc, de la etajul 10. Întreaga întâmplare halucinantă a fost filmată de un vecin, care a făcut imaginile publice.

NU RATA – CUM APLICĂ O TÂNĂRĂ DIN CRAIOVA TERAPIA REIKI PE ANIMALELE DE COMPANIE. „CÂND UN CÂINE ÎȚI LINGE MÂNA, EL…”

Copilul de 8 ani a aruncat câinele de pe bloc, fără reținere. Martorul vrea dreptate!

Întâmplarea a avut loc în Hunedoara, într-un bloc de pe strada Ștefan Octavian Iosif din municipiul Vulcan. Martorul, oripilat de cele văzute, speră ca autoritățile să ia măsuri în acest caz și să fie oprite violențele față de animale.

„Distribuiți toți. Sa vedeți de ce orașul nostru e un oraș de rahat! Câine aruncat de pe un bloc cu 10 etaje . Felicitări vulcanenilor! Promit sa va fac vedete peste tot și să vă alegeți cu cel puțin un dosar penal! Revin imediat cu numele lor și mâine la prima oră fac plângere la politie! Cartier Dallas, copilul de 8 ani a aruncat câinele de pe bloc”, a scris Răzvan Samcro în postarea de pe Facebook, șocat de cele văzute.

CITEȘTE ȘI – COPILUL DE 13 ANI DIN MUREȘ, CARE A UCIS UN PUI DE CÂINE CU O LOPATĂ, S-A ALES CU DOSAR PENAL

După scena la fel de șocantă din Mureș, acolo unde un minor de 13 ani a lovit un câine cu o lopată până la moarte, Marcel Vela a făcut un gest emoționant și a adoptat un maidanez, tocmai pentru a demonstra tuturor că orice viață este prețioasă, iar animalele nu merită o asemenea soartă cumplită.