Caz scandalos la o nuntă din Băile Herculane la care a cântat Nicolae Guță! De ce au dat invitații plicuri goale celor doi miri

Publicat: 19/12/2019 | 12:35

O nuntă care s-a desfășurat la Băile Herculane s-a transformat într-o amintire tristă pentru miri după ce au avut parte de o surpriză teribilă. Cum un necaz nu vine niciodată singur, mirii s-au trezit și dați în judecată de patronii localului, fiindcă nu și-au achitat nota de plată.

De unde a plecat totul? La eveniment a fost invitat să cânte celebrul Nicolae Guță. Toate bune și frumoase, antren și voie bună, numai că nuntașii au fost atât de prinși de muzica menalistului, încât au plătit dedicațiile cu… banii pregătiți pentru miri. Conform informațiilor furnizate de adevarul.ro, patronii localului au specificat că mama miresei a achitat un avans de 1.300 de lei, iar în ziua nunții urma să fie semnat contractul. După eveniment, firește, trebuia achitată întreaga sumă, respectiv 26.000 de lei. „Deşi evenimentul a fost organizat, conform convenţiei părţilor, ulterior s-a refuzat achitarea contravalorii serviciilor prestate“, se arată în acţiunea deschisă în instanţă. Patronii au precizat și că ”pârâții l-au contractat, la nuntă, pe manelistul Guţă, iar unii dintre invitaţii mirilor l-au plătit pe manelist şi nu au mai avut bani de dar, plicurile înmânate mirilor fiind goale”.

Decizia instanței

După ce au fost audiate părțile implicate în acest scandal halucinant, judecătorii au decis să îi oblige pe miri la plata servicilor în valoare de 26.600. În motivare, au arătat că aceştia „nu au contestat prestarea serviciilor facturate de reclamantă, care fac obiectul litigiului, însă a contestat valoarea facturii, despre care susţine că este exagerată. Criticile aduse de pârâtă privind valoarea facturii litigiului sunt nefondate, în cauză pârâţii neadministrând nicio probă care să infirme cele susţinute de reclamantă prin acţiunea formulată şi prin depoziţiile celor doi martori audiaţi în cauză”, se arată în sentinţa prin care mirii au fost obligaţi să achite şi dobânzi la suma de 26.600 de lei.