Caz scandalos în România. Un polițist a plătit șpagă pentru a ridica de la morgă sicriul cu tatăl lui, ucis de COVID-19. “Mi-au vândut mortul cu 100 de lei!”

Publicat: 10/04/2020 | 11:37

COVID-19 a făcut, deja, sute de victime în norul țării, iar situația pare scăpată de sub control. Există, însă, persoane care încearcă să profite de actuala criză pandemică și să câștige bani de la familiile greu încercate. Un polițist care și-a pierdut, recent, tatăl a dezvăluit că i s-a cerut o sumă de bani pentru a putea ridica sicriul cu trupul neînsuflețit. Mărturiile sunt cutremurătoare.

VEZI AICI: DISCUȚIE FABULOASĂ ÎNTRE O PENSIONARĂ ȘI UN POLIȚIST DE LA 112: “I-AM DAT HAINA JOS, MĂNUȘILE ȘI MASCA”. DESCOPERIREA CARE A ȘOCAT-O PE BĂTRÂNĂ

Mi-au vândut mortul cu o sută de lei„, spune, revoltat, bărbatul potrivit stirilekanald.ro. Nu a primit nicio chitanță pentru că banii erau, de fapt, o șpagă.

Criza coronavirusului și o ”injecție financiară” de 65 de milioane de euro pentru… Blue Air. Cum se implică statul român pentru a salva de la faliment o companie aeriană privată

Un alt bărbat s-a văzut obligat să procedeze la fel și, pentru a-și duce mortul acasă, a cotizat cu 100 de lei, bani pe care i-a pus într-o cutie aflată la morgă.

VEZI AICI: NU SCĂPĂM DE COVID-19 NICI LA IARNĂ. “SPER CA PÂNĂ ATUNCI SĂ AVEM MEDICAȚIA NECESARĂ!” ANUNȚUL FĂCUT DE ALEXANDRU RAFILA

O angajată acuzată că a cerut șpagă se apără și susține că rudele celor decedați au înțeles-o greșit. ”Și-acum dacă veniți sunt două cutii, pe una scrie Bunuri, rezerve’ și în alta de pantofi, sunt telefoanele noastre pentru că noi lucrăm cu COVID  și se repede la cutie și zice ‘Asta ce e?’ Asta e Cutia Milei. Eu am glumit, domnule, că lucrez în morgă și am spiritul umorului”, spune femeia.

Parchetul s-a autosesizat și a demarat o anchetă.