Caz revoltător la Bistrița! Au scăpat basma curată după ce au abuzat o fată de 12 ani cu afecțiuni psihice!

Publicat: 26/06/2020 | 09:56

Mai mulți bărbați au scăpat basma curată după ce au abuzat o fată de 12 ani din Bistrița. Iată cum a fost posibil așa ceva.

Un caz revoltător de la Bistrița a ajuns în atenția presei recent și a stârnit revolta cetățenilor.

O fată de doar 12 ani, cu afecțiuni psihice, a ajuns să aibă o relație cu un bărbat, care a abuzat-o vreme de un an. Mai mult decât atât, adolescenta fost obligată să se prostitueze, însă nici concubinul său, nici clienții nu au fost puși vreodată sub acuzare.

Obligată să se prostitueze vreme de un an

Denisa a ajuns în 2017 în grija statului, însă după un an a început să plece Centrul pentru Protecția Copilului Beclean și așa a ajuns să îl cunoască pe bărbatul de 21 de ani care avea să o abuzeze.

Ionuț Moldovan locuia cu parinții și nu avea niciun venit, așa că a decis să o ducă pe fată, devenită între timp iubita lui, să se prostitueze. Bărbatul o ducea pe centura orașului Bistrița aproape în fiecare zi și o supraveghea. Dacă tânăra refuza, era certată și chiar bătută de individ.

„Dacă apărea poliția, fata trebuia să spună că se află acolo singură. După ce primea banii de la un bărbat, ea mergea şi îi preda imediat lui Moldovan”, scrie în rechizitoriu, potrivit Libertatea.

Relațiile sexuale erau întreținute în aceeași zonă, de regulă în autoturismele clienților, iar minora primea aproximativ 50 de lei de la fiecare client, se mai arată în rechizitoriu. Abuzul a durat aproape un an, din martie 2018 până în februarie anul trecut.

Deși anchetatorii au monitorizat activitatea infracțională a individului, procurorii DIICOT și trei judecători au hotărât că a fost vorba de un act sexual consimțit, deși fata avea 12 ani și afecțiuni psihice.

Foto: pixabay.com