Caz revoltător în Tulcea. Vietnamezii ar fi furat câinii unui bărbat și i-ar fi mâncat 

Publicat: 11/12/2020 | 11:34

 

Un bărbat din Tulcea acuză muncitorii vietnamezi că i-ar fi furat cei trei câini din rasa pitbull pentru consum. Mai mult decât atât, ar exista și dovezi care să confirme cruzimea. 

Zvonurile conform cărora muncitorii vietnamezi de la șantierul naval din Tulcea vânează sau cumpără patrupezi pentru consum ar fi la ordinea zilei în oraș. Însă, mulți au pus-o doar pe seama faptului că sunt niște vorbe aruncate în vânt și n-au nicio treabă cu realitatea. Sau cel puțin până la primul caz concret care, din nefericire,  a apărut între timp.

Un bărbat din Tulcea acuză pe pagina personală de Facebook că cei trei câini din rasa pitbull pe care-i avea au fost furați. A reușit să găsească doar un câine în viață, iar ceilalți doi, potrivit celor scrise de el, ar fi fost omorâți, tranșați și gătiți.

CITEȘTE ȘI: „BUCUREȘTENII AU AJUNS SĂ FACĂ DUȘ LA HOTEL, ÎN CONTEXTUL ÎN CARE MULTE LOCUINȚE AU RĂMAS FĂRĂ CĂLDURĂ ȘI APĂ CALDĂ

Animalele ar fi fost chinuite și aruncate la marginea orașului

Mai mult decât atât, bărbatul afirmă că a găsit capul și pielea unuia dintre ei, separat de oasele celuilalt câine, aruncate în locuri virane la marginea municipiului, mai precis în păduricea de lângă campusul unde sunt cazaţi vietnamezii. Din comentariile lăsate la postarea bărbatului reiese că ar exista dovezi care să ateste spusele tulceanului. În această situație nu rămâne decât ca Poliția din oraș să se autosesizeze și să facă cercetări în acest caz.

VEZI ȘI: „BĂRBAT GĂSIT FĂRĂ SUFLARE CU CAPUL ÎN LACUL TAȘAUL DIN CONSTANȚA