Caz revoltător în satul Secaș din Timiș, după ce o fetiță de 13 ani a rămas însărcinată. Când au aflat cine e tatăl copilului, părinții au intrat în pământ de rușine

Publicat: 11/02/2020 | 12:10

O copilă de 13 ani din satul Secaș, Timiș, a trecut prin coșmarul vieții sale. Minora a fost abuzată luni întregi de către propriul său unchi, iar bărbatul nu s-a oprit aici. Deși întreaga situație îți face pielea de găină, șocant este faptul că micuța a rămas însărcinată.

Părinții unei minore de numai 13 ani din satul Secaș, Timiș, au rămas împietriți atunci când au aflat în ce situație se află fiica lor. Potrivit lugojinfo.ro, copila de 13 ani a fost batjocorită de mai multe ori de către propriul său unchi. Halucinant este faptul că bărbatul chiar a lăsat-o însărcinată, iar cea care și-a dat seama că este ceva în neregulă cu minora este chiar mama acesteia.

Femeia a observat ceva ciudat la fiica ei de numai 13 ani, motiv pentru care a decis să o ducă la spital pe aceasta, pentru a afla ce se întâmplă cu ea. Atât mama minorei, cât și medicii au fost șocați să afle că micuța era însărcinată în 7 luni, iar tatăl copilului este nimeni altul decât unchiul său, care a abuzat-o în repetate rânduri, fără nici cel mai mic regret.

După cele întâmplate, mama minorei a depus plângere la poliție, iar în fața oamenilor legii, copila a recunoscut că cel care a lăsat-o însărcinată este chiar unchiul ei, cel care locuiește, culmea, sub același acoperiș cu ea și cu familia ei. În cauză s-a decis plasarea bărbatului în arest preventiv, pentru 30 de zile, iar poliția a demarat o anchetă, pentru a afla cum anume a ajuns bărbatul să întrețină relații intime cu nepoata lui de numai 13 ani.