Caz revoltător în Brăila! Un jandarm agresează un tânăr care ieșise la plimbare cu bicicleta

Publicat: 06/04/2020 | 18:38

O înregistrare postată pe rețelele de socializare a devenit imediat virală. În imagini este surprins momentul în care un jandarm lovește cu piciorul un tânăr care ieșise la plimbare cu bicicleta.

Acest eveniment a avut loc ieri în Brăila și a revoltat comunitate din online. În filmulețul făcut public se observă cum o echipă de doi jandarmi opresc un tânăr pentru a-l legitima. După ce i se notează datele într-o agendă, băiatul vrea să plece, însă în acel moment este lovit cu piciorul de unul dinte jandarmi. Deși lovitura primită a fost pe nedrept tânărul nu ripostează și își continuă drumul. (CITEȘTE ȘI: SCENE IREALE LA MATERNITATEA DIN BRĂILA. PACIENTELE PRIMESC MÂNCARE DIN „TOMBERON”)

Pe filmarea care a ajuns în mediul online pe poate auzi și vocea celei care înregistrează toată scena, care i se adresează jandarmului: „Și daca era altul, mai dădeai în el?”. Răspunsul jandarmului a venit rapid: „Da, dădeam!”. (VEZI ȘI: ANUNȚUL FĂCUT DE KLAUS IOHANNIS! ROMÂNIA TRIMITE ÎN ITALIA O ECHIPĂ FORMATĂ DIN 11 MEDICI ŞI ŞASE ASISTENŢI MEDICALI)

În urma celor întâmplate s-a deschis o  anchetă, iar agresorul o să fie cercetat pentru faptele sale. „La nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean a fost constituită o comisie de verificare a acestor aspecte. Cert este că nu toleram în niciun caz un comportament abuziv”, a declarat locotenentul Sorin Neftode, purtatorul de cuvant al IJJ, pentru debraila.ro.