Caz ireal în Târgu Mureș! Ce au găsit hoții într-un portofel furat din apartamentul pe care tocmai îl spărseseră

Publicat: 25/03/2020 | 10:58

În plină pandemie de coronavirus, unii se ocupă cu furtișagurile. Nu au niciun stres, cum s-ar spune, nu se tem de COVID-19, procedează așa cum s-au ”învățat” de-a lungul timpului. Iar un bărbat din Târgu Mureș a postat pe pagina de socializare un text în care povestește întâmplarea neplăcută prin care a trecut.

Convins că va fi citit de cei care i-au spart casa, bărbatul pleacă de la premisa că hoții fac parte din rândurile celor care au revenit în România pe fondul crizei coronavirusului. Mesajul său este unul extrem de acid, întrebând retoric dacă hoții au crezut, într-adevăr, că își păstrează banii în casă. Paradoxal, hoții au furat… banii pe care îi strânseseră copiii pentru a-și cumpăra un… joc de LEGO.

”Mă bombardieri “libidinoși” ce mi-ați spart azi apartamentul… știu că mă urmăriți pe facebook așa că de asta vă scriu… Gata, v-ați întors acasă? Ați călătorit bine? Îmi pare rău că ați crezut că banii stau în loc de mobilă la mine în casă? Chiar ați crezut că banii și ce e de valoare le țin în casă? Doar ați lăsat vraiște. Ați furat ceva… e drept, portmoneul copiilor și ați furat ăia 70 de lei pe care și i-au strâns leu cu leu și bănuț cu bănuț să își cumpere LEGO. DA, asta își doreau să facă cu ei și i-am învățat că lucrurile se obțin punând deoparte și făcând ceva pentru bani. Tocmai să nu ajungă scursuri ca voi. Mai aveau puțin de strâns. Tot ce au întrebat când au aflat ce ați făcut, a fost :” Dar chiar nici un leu nu ne-au lăsat?” Ei nu înțeleg ce specimene infecte sunteți voi, că nu ați fi în stare să faceți nimic în viață, doar să fiți căpușe și frâna societății. Că sunteți “libidinoși”, că vă ocupați cu furtul e una… oarecum înțeleg. Atâta puteți…”, începe postarea bărbatului din Tîrgu Mureș care a fost ”călcat” de hoți.

(CITEȘTE ȘI: GHIDUL LOCURILOR DE MUNCĂ DISPONIBILE ÎN PERIOADA PANDEMIEI DE CORONAVIRUS)

”Interlopii nu sparg pușculițe!”

Postarea bărbatului din Tîrgu Mureș este o adevărată demonstrație de forță la adresa celor care i-au spart casa, transmițându-le acestora că nu sunt decât ”tentative de șmecheri”, unii care furau ”ciubici” de la copii, la școală.

”Mintea voastră e umbrită de logourile mari: GUCCI , BOSS sau ARMANI..dar Mă… faceți-o ca lumea. Adică eu așa sunt: dacă fac ceva, fac ca lumea. Spargeți pușculița la copii? Păi mă… nu mai ascultați 2Pac sau Bug Mafia că ăia nu de pușculițe vorbesc. Ascultați “boroboață” sau “5gang” muzică de copii. Da, ăia sunteți… Sunteți tentativele de șmecheri, ăia ce la cluburi faceți scandal că nu plătiți bilet .. Că sunteți șmecheri. Da, smecheri ce nu au 15 lei, ăia sunteți. Sunteți ăia ce furau “ciubici” la copii la scoală. Voi nu sunteți interlopi. Interlopii nu sparg pușculițe. Cam atâta pt voi, scursuri ordinare… și în loc de lego… sper ca farmaciile să vă găsească soluții pt banii ăia!”, continuă bărbatul.

(VEZI ȘI AICI: CARMEN HARRA, PREVIZIUNE INCREDIBILĂ DESPRE CORONAVIRUS! CÂND SCAPĂ ROMÂNIA DE INFECŢIE: „VĂ ROG SĂ NU VĂ PANICAŢI”)

”Nici banii de Lego nu mai sunt”

În încheierea postării, bărbatul recomandă tuturor să își verifice bine ușile apartamentelor și caselor, fiindcă a revenit în România ”spuma societății”. ”Vin vremuri grele!”, avertizează bărbatul, apoi încheie trist: ”Nici banii de LEGO nu mai sunt”…

”Pentru ceilalți ce ați citit acest mesaj, vă pot face o recomandare: dacă sunteți plecați de acasă, mai ales acum că s-a întors în țară “spuma societății”, verificați ușile. Una din modalitățile lor de a vedea dacă sunteți plecați de acasă e să bage o bucățică de lemn (asemănătoare unui chibrit) discret între ușă și tocul ușii, astfel încât dacă lemnul cade ei știu că cineva a fost pe acasă. Dacă bucățica de lemn e tot acolo operează noaptea! Stay safe! Vin vremuri grele! Deci, dacă mai vreți să spargeți apartamentul meu, interesați-vă de la colegii retardați că nu găsiți nimic, doar vă faceți dosar penal aiurea. Nici banii de Lego nu mai sunt?‍♂️ ce să facem? E greu să ai fabrică de bere artizanală în România!”, a fost mesajul postat în mediul online. (NU RATA: O ROMÂNCĂ DIN ITALIA A FILMAT CUM SE FACE TESTUL PENTRU CORONAVIRUS. PRIN CE TREC, DE FAPT, OAMENII! VIDEO EXCLUSIV)