Caz îngrozitor la Iași. Un bărbat și-a ucis copilul nenăscut după ce și-a bătut cu sălbăticie nevasta

Publicat: 29/01/2020 | 12:54

Procurorii din Iași au cercetat un caz terifiant și au dispus, zilele trecute, trimiterea în judecată a unui bărbat de 37 de ani. Nechita Sfecliș, din Pașcani, este acuzat de tentativă la omor calificat și riscă să petreacă până la 25 de ani în spatele gratiilor. (VEZI ȘI: SCHELETUL BEBELUŞULUI UCIS ŞI ÎNGROPAT DE DOCTORIŢA DIN ORADEA, IMPOSIBIL DE RECONSTITUIT)

Individul este responsabil de moartea propriului copil nenăscut, după ce și-a lovit, cu sălbăticie, nevasta. Potrivit rechizitoriului întocmit de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași împotriva sa, Nechita a comis fapta pe 7 noiembrie. În acea zi, în jurul orei 18.00, fiind în stare avansată de ebrietate, bărbatul și-a bătut soția, care era însărcinată în luna a opta.

„Cel puţin şase lovituri cu picioarele în abdomen”

„I-a aplicat multiple lovituri cu pumnii peste faţă, cap şi peste corp, precum şi cel puţin şase lovituri cu picioarele în abdomen,  ceea ce i-a cauzat nenumărate leziuni – echimoze, tumefacţii, plăgi – la nivelul feţei şi capului, membrelor superioare, abdomenului, coapselor, gambei şi genunchilor, fractură de piramidă nazală, luxaţie de cot stâng, dar a şi declanşat naşterea fătului mort, din cauza hemoperitoneului, consecinţă a plăgii hepatice, toate acestea fiind leziuni grave care i-au pus viaţa în primejdie persoanei vătămate”, a precizat Mihaela Apostol, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Anchetatorii au mai precizat că, după agresiune, Nechita și-a abandonat nevasta, care a sângerat puternic și a pierdut copilul. Femeia a primit îngijiri medicale abia la șapte ore de la momentul agresiunii, fiind salvată la Spitalul din Pașcani. (CITEȘTE ȘI: UN TÂNĂR DE 32 DE ANI DIN TIMIȘ ȘI-A UCIS NAȘUL COPILULUI PENTRU CĂ ÎI FĂCEA CURTE SOȚIEI)