Caz înfiorător! Un bebeluș și părinții acestuia au murit, după ce o damă de companie i-a dat foc clientului său în apartamentul aflat sub ei

Publicat: 07/12/2020 | 13:47

Doi tineri părinți și bebelușul acestora au murit într-un incendiu de proporții. Focul a fost pornit de o damă de companie ce a incendiat apartamentul unui client, aflat sub locuința celor trei victime.

Evenimentul a avut  loc în Point Cook, Melbourne, Australia. În urma incendiului, Ivy, o fetiță de doar trei săptămâni, și părinții ei, Abbey Forrest și Inderpal Singh, doi tineri în vârstă de 19 și respectiv 28 de ani, s-au stins din viață. Aceștia nu au avut  nicio șansă în fața flăcărilor care s-au extins rapid, informează Daily Mirror. (CITEȘTE ȘI: O BISERICĂ DIN NEAMȚ A FOST MISTUITĂ DE FLĂCĂRI. INCENDIUL AR FI IZBUCNIT DE LA O LUMÂNARE)

Imediat ce au sesizat focul, vecinii au încercat să scoată victimele din flăcări. Din nefericire, nici măcar pompierii nu au mai avut ce să facă, constatându-le doar decesul. În ceea ce privește bărbatul al cărui apartament a fost incendiat oamenii legii nu au confirmat încă dacă acesta se afla sau nu în locuință.

Dama de companie a ajuns după gratii

Jenny Hayes, dama de companie care e pornit incendiul, a ajuns după gratii. Femeia, în vârstă de 46 de ani, a fost acuzată de crimă și incendiere ce a condus la moarte. (VEZI ȘI: NEWS ALERT! INCENDIU DE AMPLOARE LA MOIECIU DE SUS. TREI PENSIUNI AU LUAT FOC CA O TORȚĂ)

Potrivit presei internaționale, în acest caz au fost demarate cercetările pentru a se stabili cum a putut dama de companie să declanșeze un asemenea incendiu devastator și mai important, motivul pentru care a luat această decizie.

Cel mai probabil, femeia și clientul său nu s-au înțeles în ceea ce privește serviciile prestate, așa că aceasta a hotărât să-i dea foc la pat și să fugă de la locul faptei.