Caz inedita la Iași! „Robert de Niro” a fost prins cu o plasă de droguri pe stradă

Publicat: 10/06/2020 | 16:35

O situație cel puțin ciudată a avut loc la Iași, unde „Robert de Niro” a fost prins de către autorități cu o întreagă plasă de droguri. Bărbatul a fost surprins în flagrant în timp ce încerca să vândă substanțele și urmează să fie judecat pentru faptele sale.

Poveste lui „Robert de Niro”de Iași a început acum zece ani și a fost regizată de către Sorin Bulgaru, un bărbat care a decis să îi fure identitatea celebrului actor de la Hollywood. La acea vreme Sorin avea nevoie de un buletin fals, așa că s-a gândit că niciun nume nu poate să fie mai potrivit pentru el decât „Robert de Niro”. (CITEȘTE ȘI: CE A PĂȚIT UN BĂTRÂN DIN IAȘI ÎN AUTOBUZ, DUPĂ CE S-A URCAT FĂRĂ MASCĂ. “VAI ȘI AMAR DE…”)

Pentru fapta de atunci, Sorin Bulgaru a fost închis și condamnat la nouă ani de închisoare pentru fals, uz de fals și înșelăciune. După ce și-a ispășit pedeapsa, bărbatul s-a întors din nou la viața în afara legii.

„Robert de Niro” a fost prins în flagrant

După ce a fost eliberat, Sorin Bulgaru și-a găsit o nouă ocupație, vânzarea de droguri. Însă și de această dată a atras atenția autorităților, care l-au prins în timp ce încerca să facă o tranzacţie de vânzare a unei cantităţi mari de ecstasy.

În momentul în care a fost ridicat de către autorități, bărbatul avea la el 1.373 de comprimate ecstasy, iar în apartamentul lui din cartierul Nicolina, în care locuia singur, poliţiştii au mai găsit încă 15 grame de fragmene de pastile ecstasy cât şi un telefon mobil. (VEZI ȘI: PRIMUL ELEV INFECTAT CU NOUL CORONAVIRUS, RAPORTAT LA IAȘI. BĂIATUL A FOST LA ȘCOALĂ ȘI A INTERACȚIONAT CU MAI MULȚI COLEGI)

„În cauză s-a stabilit faptul că inculpatul B.S. a deţinut în vederea comercializării o cantitate mare de comprimate de tip ecstasy (MDMA) şi ar fi fost interesat de identificarea unor posibili clienţi cărora să le poată comercializa engros. La data de 8 iunie, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Iaşi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Iaşi au efectuat o acţiune de prindere în flagrant a inculpatului B.S. în timp ce acesta deţinea asupra sa un număr de 1.373 de comprimate ecstasy pe care intenţiona să le comercializeze”, se arată în comunicatul DIICOT Iaşi.