Caz inedit în Giurgiu! Un primar s-a fotografiat îmbrățișând bătrânii cărora le-a dus alimente! „Este regretabil ce a făcut”

Publicat: 14/04/2020 | 10:37

În timpul epidemiei de coronavirus s-au impus anumite reguli de izolare și distanțare socială pentru a preveni răspândirea virusului, ce a făcut numeroase victime în toată lumea. Bătrânii reprezintă segmentul de populație în rândul cărora s-au înregistrat cel mai multe decese, din cauza noului virus.

În această perioadă cei de o vârstă mai înaintată trebuie ajutați și susținuți. Asta a încercat să facă și un primar din Giurgiu care a mers la casele bătrânilor din comunitate și a împărțit alimente. Gestul este lăudabil, însă toată lumea a avut un șoc în momentul în care edilul a pus pe Facebook unele fotografii  din timpul acțiunii. (CITEȘTE ȘI: CÂND AR URMA SĂ FIE RIDICATĂ O PARTE DIN RESTRICȚIILE IMPUSE DE AUTORITĂȚI. ANUȚUL FĂCUT DE NELU TĂTARU, MINISTRUL SĂNĂTĂȚII)

În fotografiile postate pe rețelele de socializare se vede cum primarul îi  îmbrățișează pe vârstnici, deși riscul de a le transmite virusul este foarte mare. Acțiunile edilului o să aibă consecințe. (VEZI ȘI: E MULT MAI GRAV DECÂT PARE! CARE E NUMĂRUL CAZURILOR DE COVID-19 DIN ÎNTREAGA LUME! NUMAI ÎN 24 DE ORE AU MURIT 1.500 DE OAMENI)

„Este foarte clar că a încălcat prevederile ordonanței militare, fiecare răspunde pentru faptele sale.”, a spus Aneta Mihai, prefectul județului Giurgiu.

„Primarii nu se subordonează CJ, vă promit că mâine o să am o discuție cu domnul primar că a pus în pericol sănătatea. Este regretabil ce a făcut, o să am o discuție mâine cu acel primar, pentru că a pus în pericol sănătatea cetățenilor din dorința de a face un gest bun. Nu a ieșit așa cum trebuie”, a declarat și Marian Minea, președintele Consiliului Județean Giurgiu.

Chiar dacă inițiativa primarului a fost una lăudabilă, acesta trebuie să suporte acum consecințele.