Caz incredibil: nu a mai suportat și a depus actele de divorț! “Soțul meu miroase urât, face baie o dată la 10 zile!”

Publicat: 02/02/2020 | 12:05

O femeie din India a decis să-și părăsească soțul dintr-un motiv incredibil. Aceasta a depus actele de divorț la primărie din simplul motiv că nu-și mai suportă bărbatul, care, potrivit spuselor ei, miroase îngrozitor.

Soni Devi a precizat că partenerul ei face baie doar o dată la 10 zile și că nu mai poate locui alături de el. Originară din Vaishali, femeia susține că tânărul în vârstă de 23 de ani, de profesie instalator, a făcut-o de râs peste tot și că i-a distrus viața.

În cererea de divorț, Soni Devi a mai semnalat faptul că soțul ei nu se spală deloc pe dinți și că nu știe absolut deloc să se comporte în societate.

Soțul meu miroase urât pentru că nu se bărbierește și nu face baie câte 10 zile odată. Mai mult, nu se spală pe dinți. Nu are nici maniere și nu urmează eticheta”, a scris Soni Devi în document. „Nu vreau să mai trăiesc cu soțul meu. Nu mai pot să fac față umilinței. Vă rog să mă scăpați de acest om. Mi-a distrus viața”, a spus tânăra.

Nu avem copii, nici măcar relația noastră ca soț și soție nu este cordială. Viața nu are niciun sens, este fără rost”, a mai spus Soni Devi.

În replică, Manish Ram, soțul tinerei, a precizat că nu vrea să divorțeze și că va face tot posibilul să se schimbe.