Caz incredibil la un cimitir din Huși! Cum zgomotele dintr-un mormânt nu încetau, au dezgropat cadavrul. Ce au găsit înăuntru

Publicat: 26/12/2019 | 13:46

Un bărbat care își făcea veacul într-un cimitir din Huși a auzit anumite zgomote care veneau dintr-un mormânt. Imediat, i-a povestit preotului, dar nu a fost băgat în seamă.

Zgomotele, însă, au continuat, iar bărbatul a cerut, iar, ajutor. Este incredibil ce au putut găsi înăuntru.

În cadrul unei emisiuni, prezentatoarea Mirela Voicu a dezbătut cazul. În mormânt era corpul unui bărbat decedat de 70 de ani, care fusese chiar administratorul Episcopiei Hușilor. Povestea este reală și a fost povestită chiar de părintele Cleopa.

Și toți ziceau că e nebun că el doarme între morminte. Dormi el în cimitir și iarna și vara, un an a trecut și se culca între cruci. Măi, om nu moare, nu îngheață, de stă acolo de atâția ani? Dar era om ales al lui Dumnezeu, dar ei nu știau. Odată, dormind el lângă o cruce aude cum îl băteau dracii pe unul în groapă, în mormânt. ‘Văleu, au, dă-i, bum’! Atâta îl băteau de se cutremura pământul. La miezul nopții. (…). Se duce la duhovnicul episcopiei, la Daniel care avea 90 de ani și îi spune: ‘Părinte, hai la cimitir și dezleagă pe unul că tare naiba fac dracii în mormânt, zice’. Preotul îi spune: ‘Măi, nebunule, măi, îndrăcitule, tu dacă dormi în morminte, câte nu îți arată ție dracii? Du-te de aici,ce mă deranjezi?’. Toată lumea credea că Rafael e nebun și toate zgomotele pe care le auzea din mormânt erau amăgiri. De trei ori s-a dus Rafael la duhovnic, abia a treia oară a reușit să-l convingă să meargă noaptea în cimitir și să audă cu urechile lui țipetele. Era o jale din pământ de acolo”, povestea părintele Cleopa.

Într-un final, au dezgropat mortul, care fusese chiar administratorul Episcopiei Hușilor. „Nici sicriul, nici el, nici limba în gură nu putrezise. Și hainele pe el… cum l-au pus, complet, așa a fost ca să se vadă minunea lui Dumnezeu. Dar era negru la față și mirosea urât”, a mai spus părintele Cleopa.