Caz incredibil în Tulcea! O fată de 15 ani, prinsă beată la volanul unei mașini pe care a furat-o. Cât de mare era alcoolemia

Publicat: 30/12/2019 | 14:55

Caz incredibil în județul Tulcea, după ce un echipaj de poliție a tras pe dreapta o mașină care se deplasa suspect… După ce s-au apropiat de autoturism oamenii legii au fost uimiți: la volan se afla o adolescentă, care era amețită bine de aburii alcoolului. Când au testat-o cu etilotestul, ei au descoperit o alcoolemie mare.

O fată de 15 ani, prinsă beată la volanul unei mașini pe care a furat-o

Poliţiştii de la postul de poliţie din Valea Nucarilor, județul Tulcea, au împiedicat producerea unei tragedii. În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 23:00, ei au oprit în trafic un autoturism care se deplasa destul de… suspect! Când au ajuns lângă portiera șoferului, oamenii legii au făcut o descoperire șocantă: la volan se afla o copilă de 15 ani, care era în stare de ebrietate. Testată cu aparatul etilotest, a reieșit că adolescenta avea o alcoolemie de 0,51 la mie în aerul expirat, care poate ajunge în jur de 1 la mie în sânge, potrivit tulceanoastra.ro.

În urma cercetărilor făcute, s-a aflat că fata de 15 ani ar fi sustras mașina pe care o conducea de la o cunoştinţă. Pe numele copilei din Agighiol, oamenii au deschis un dosar penal și va fi cercetată pentru trei infracţiuni: conducere în stare de ebrietate, conducere fără permis şi furt!